Închide meniul

News Alert | Șoc în tenis! Novak Djokovic ar putea avea coronavirus. Cum este posibil

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 16:44

News Alert | Șoc în tenis! Novak Djokovic ar putea avea coronavirus. Cum este posibil

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Șoc în tenis! Novak Djokovic ar putea avea coronavirus. Cum este posibil

Djokovic s-a salutat cu Jankovic sâmbătă, atunci când a evoluat la turneul Adria Tour, organizat în Belgrad de el însuși. La competiția amicală au participat nume cunoscute precum Dominic Thiem, Alexander Zverev sau Grigor Dimitrov. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic ar putea avea coronavirus

Potrivit tennisbrasil, care citează presa din Serbia, Jankovic s-a simțit rău în ultimele 48 de ore, iar testul la Covid-19 a ieșit pozitiv.

Djokovic a organizat după turneu și o petrecere în care și-a invitat cei mai apropiați prieteni. Distanța socială nu s-a păstrat după cum se poate vedea pe imaginile postate de cei de la We Are Tennis. Totodată, turneul organizat de Djokovic s-a desfășurat cu o arenă plină de spectatori.

Djokovic se opune vaccinării împotriva Covid-19

Novak Djokovic va avea o dilemă în momentul în care va exista o vaccinare obligatorie a sportivilor împotriva coronavirusului.

Reclamă

”Personal, mă opun vaccinării și nu mi-aș dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez ca să călătoresc în diferite țări. Dar dacă va deveni obligatorie vaccinarea ce se va întâmpla? Cu siguranță trebuie să iau o decizie. Am propriile mele gânduri în legătură cu această pandemie şi nu ştiu dacă acestea se vor schimba la un moment dat.

Ipotetic, dacă sezonul se va relua în iulie, august sau septembrie, deşi este puţin probabil, am înţeles că un vaccin va deveni obligatoriu după ce vom ieşi din carantina strictă, dar încă un există un vaccin", a spus Djokovic în urmă cu două luni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-1 este acum în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a egalat dramatic, în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și