Închide meniul

Nick Kyrgios, noi dezvăluiri uluitoare! ”Femeile din Europa de Est îmi pun inima în mișcare”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 14:34

Nick Kyrgios, noi dezvăluiri uluitoare! ”Femeile din Europa de Est îmi pun inima în mișcare”

Nick Kyrgios uimeşte din nou

Capital Pictures / Elena Leoni/Capital Pictures via hepta

Kyrgios a purtat pe Instagram mai multe discuțiii cu suporterii și a fost întrebat dacă s-a culcat cu fanele sale. El a răspuns prompt: ”Da. Însă dacă nu am vreo relație serioasă, mi se pare ceva obișnuit”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, tenismenul australian a descris fetele pe care le place. ”Femeile din Europa de Est îmi pun inima în mișcare. Îmi vine să le pun să îmi ia jumătate din avere”, a spus Kyrgios.

Nick Kyrgios, mesaj controversat: ”Tenisul e sportul albilor”

Nick Kyrgios a postat pe Instagram un video în care se realiza tatuajul său. Australianul crede acum că oamenii îl vor judeca și mai mult pentru că este cel mai tatuat jucător din circuit.

"Eram deja unul dintre cei mai tatuați jucători de tenis, dar acum sunt cu siguranță cel mai tatuat. Știți că tenisul e sportul albilor, oamenilor cu tradiții și nu are nimic în comun cu NBA, cu baschetul, un sport în care aproape toți sunt tatuați.

De asta sunt tratat în halul ăsta, de asta sunt atât de criticat. Nu pentru că aș fi făcut ceva greșit, dar felul meu de a fi și imaginea sunt chestii pe care tenisul nu le-a mai văzut înainte”, a scris Kyrgios în urmă cu o lună pe Instagram.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și