Închide meniul

Novak Djokovic, declaraţii halucinante după descalificarea de la US Open. "Nu promit că nu voi mai face un gest similar"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 septembrie 2020, 12:29

Novak Djokovic, declaraţii halucinante după descalificarea de la US Open. "Nu promit că nu voi mai face un gest similar"

Profimediaimages

Novak Djokovic a vorbit despre descalificarea de la US Open

Djokovic a lăsat de înţeles că oricând ar mai putea fi implicat într-un scandal asemănător celui de la Flushing Meadows, când a fost eliminat după ce a lovit cu mingea o arbitră de linie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic, declaraţii surprinzătoare după descalificarea de la US Open

Liderul mondial a fost descalificat în optimile turneului de Grand Slam. În primul set al partidei cu Carreno Busta, după ce ibericul a făcut break-ul la 6-5, Djokovic a aruncat mingea spre o arbitră, pe care a şi lovit-o. Aceasta s-a prăbuşit şi nu a putut respira pentru un moment. Chiar dacă şi-a cerut scuze, oficialii au decis că meciul nu mai poate continua.

"A fost neaşteptat, dar regulile sunt clare. Trebuie să accept consecinţele şi să merg mai departe. Nu promit că nu voi mai face un gest similar în viaţa mea. Mi se putea întâmpla şi înainte de US Open, o puteau păţi şi alţi jucători. A fost o lecţie la care trebuie să reflect, am discutat cu echipa mea şi sper că nu se va repeta. Totuşi, orice este posibil în viaţă.

Încerc să arăt cea mai bună faţă a mea atât pe teren, cât şi în afara lui, dar am izbucniri. Este personalitatea mea, jucătorul care am fost dintotdeauna", a declarat Novak Djokovic.

Reacţia nervoasă de la US Open l-a costat pe sârbul de 33 de ani. A avut de plătit o amendă de un sfert de milion de dolari. A pierdut şi toate punctele pe care le câştigase în timpul turneului din New York.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și