Închide meniul

Novak Djokovic, mesaj cu tentă religioasă pe rețelele sociale. Cum le răspunde contestatarilor. ”Barca nu se scufundă din cauza apei din jurul ei”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 14:21

Novak Djokovic, mesaj cu tentă religioasă pe rețelele sociale. Cum le răspunde contestatarilor. ”Barca nu se scufundă din cauza apei din jurul ei”

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Novak Djokovic, revenire de senzație

Djokovic și-a cerut scuze pentru neplăcerile pe care le-a creat, recunoscuând că pandemie nu se încheiase. Nole a postat pe rețelele sociale un citat cu tentă religioasă, citându-l pe un patriarh sârb, Paul II, care a decedat în urmă cu 11 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic le răspunde contestatorilor

”Bărcile nu se scufundă din cauza apei pe care le înconjoară, ci din cauza apei care intră în ele. Nu le permite celor din jur să te afecteze și să te tragă la răspundere”, a scris Djokovic pe Instagram.

Dijana Djokovic, mama lui Novak, susține că mai mulți rivali din circuit, dar și cunoscuți jurnaliști au creat un adevărat complot împotriva numărului 1 mondial. Totodată, Srdjan, tatăl tenismenului, a dat vina pe Dimitrov pentru focarul de Covid-19 de la Adria Tour.

”Este îngrozitor ce se scrie despre Novak, chiar dacă suntem obișnuiți cu acest lucru. Evident, au ceva împotriva lui. Se pare că unii se așteptau să se întâmple așa ceva.

Reclamă

Cu toții suntem bine. Faptul că Novak a fost pozitiv nu înseamnă că este bolnav. Este tânăr și are mare grijă de el, așa că este mai ușor să faci față acestei situații. Virusul nu este la fel de puternic ca la început”, a spus Dijana Djokovic pentru Blick, citat de Marca.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și