Închide meniul

Novak Djokovic ratează turneul de la Montreal. Anunţul organizatorilor pentru fostul lider mondial

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2022, 11:51

Novak Djokovic ratează turneul de la Montreal. Anunţul organizatorilor pentru fostul lider mondial

Novak Djokovic nu va participa la turneul de la Miami

Novak Djokovic/ Profimedia

Novak Djokovic ratează un nou turneu important, Montreal. Fostul lider mondial refuză vaccinul anti coronavirus, şi astfel organizatorii competiţiei l-au exclus de pe lista participanţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Participarea lui Novak Djokovic la ultimul turneu de Gran Slam al anului, US Open, este în continuare puţin probabilă. Sârbul nu poate intra în Statetele Unite ale Americii, deoarece nu este imunizat anti-coronavirus.

Novak Djokovic ratează turneul de la Montreal

Novak Djokovic va rata sezonul de hard american. Fostul lider ATP nu poate participa la Montreal, iar organizatorii competiţiei şi-au explicat decizia. Regulile sunt simple, dacă „Nole” nu se va vaccina, nu i se va permite să evolueze la turneele programte în săptămânile următoare.

„Fie guvernul canadian va schimba regulile privind vaccinarea, fie Djokovic se va vaccina. Dar nu cred că cele două scenarii sunt realiste”, a explicat directorul turneului Masters de la Montreal, Eugene Lepierre.

În inauarie, Novak Djokovic a ratat şi Australian Open, pe fondul aceluiaşi motiv. Nole era campionul en-titre şi a putut să-şi apere trofeul cucerit. Astfel, anul acesta, sârbul poate rata două din cele patru turnee de mare şlem. La ultimul la care a participat, Wimbledon, Djokovic a devenit campion.

Reclamă

La Montreal, Novak Djokovic a triumfat de patru ori, ultima dată în 2016, după o finală cu Kei Nishikori.

Ce urmează pentru Simona Halep, după ce s-a retras din optimile turneului de la Washington

Simona Halep s-a retras din optimile turneului de la Washington, în partida cu Anna Kalinskaya. Românca era condusă cu scorul de 7-5, 2-0 în momentul în care a decis să abandoneze competiţia.

Simona Halep va participa la două turnee importante, în perioada următoare. Primul va fi cel de la Toronto, unde se află printre favorite. Competiţia din Canada, de unde nu lipsesc primele 30 de jucătoare ale lumii, se va desfăşura în perioada 8-14 august, astfel că românca va avea câteva zile de pauză.

Reclamă 4 / 0/3

La Rogers Cup, Simona Halep a cucerit trofeul în două rânduri, însă când competiţia avea loc la Montreal. În 2016 şi 2018, românca se impunea după finale cu Madison Keys şi Sloane Stephens. De asemenea, în 2015, în ediţia care s-a desfăşurat la Toronto, Simo a mai jucat o finală, pierdută în faţa Belindei Bencic.

Ulterior, Simona Halep va participa la Cincinnati, turneu ce se desfăşoară în perioada 15-21 august. La competiţia din Statele Unite ale Americii, românca a bifat trei finale, în trecut. În 2015 era învinsă de Serena Williams, în 2017 de Garbine Muguruza, iar în 2018 nu reuşea să treacă de Kiki Bertens.

Simona Halep s-a retras de la Washington

Simona Halep nu a mai putut continua partida cu Anna Kalinskaya, şi a luat decizia de a abandona. Românca cedase primul set, cu scorul de 7-5, după ce iniţial a fost condusă cu 4-0. Ulterior, şi în setul secund rusoaica avea avantaj de 2-0.

Fostul lider WTA a fost puternic afectată de căldura sufocantă de la Washington. La ora partidei din optimi, în capitala Statelor Unite ale Americii se înregistrau 34 de grade Celsius, umiditatea fiind foarte accentuată.

Simona Halep a cerut intervenţia echipei mediacel în primul set, la scorul de 4-1 pentru Kalinskaya. Ulterior, şi în setul secund a apelat la medici, care i-au pus gheaţă în jurul gâtului, pentru a-i ameliora puternicul discomfort produs de căldură.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și