Închide meniul

Novak Djokovic s-a calificat în „optimi” la Monte Carlo. Liderul ATP a revenit cu victorie în circuit!

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 aprilie 2023, 21:55

Reclamă
Novak Djokovic s-a calificat în „optimi la Monte Carlo. Liderul ATP a revenit cu victorie în circuit!

Patrick Mouratocglou, mesaj clar despre Novak Djokovic

Novak Djokovic, în timpul unui meci / Instagram

Novak Djokovic s-a calificat în „optimi” la Monte Carlo. Sârbul în vârstă de 35 de ani a trecut fără mari emoţii de Ivan Gakhov, în turul 2 al Mastersului 1000.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lider al ierarhiei mondiale, Djokovic a revenit în competiţii după o lună, cu victorie împotriva rusului Ivan Gakhov (locul 198), scor 7-6 (7/5), 6-2, după o oră şi 47 de minute.Pentru un loc în sferturi, el va evolua contra lui Lorenzo Musetti (21 ATP) sau Luca Nardi (159 mondial).

Novak Djokovic s-a calificat în „optimi” la Monte Carlo

Nu l-am văzut niciodată jucând pe Ivan, până astăzi, sincer să fiu. Am urmărit un pic din rezumatul meciului pe care l-a avut ieri și cam atât. Nu a fost cea mai bună pregătire a meciului, dar el este un jucător tânăr, care vine din Challenger Tour, și tocmai era pe val„, a recunoscut sârbul, potrivit atptour.com.

„Nole” încearcă să câştige al 39-lea titlu de Masters 1000 din carieră şi să îşi îmbunătăţească recordul. A mai câştigat trofeul la Monte Carlo în 2013 şi 2015.

Este diferit să te antrenezi și apoi să joci un meci oficial pe zgură, unde cred că mingea nu sare de două ori la fel. Este întotdeauna destul de imprevizibil ce se va întâmpla. Dar, per total, sunt doar mulțumit de felul în care mi-am ținut nervii, în momentele importante, şi am reușit astfel să obțin victoria în două seturi„, a mai spus Djokovic.

Reclamă

Novak Djokovic nu a participat la turneele din SUA, deoarece nu este vaccinat anti-Covid-19.

Programul ATP în luna Aprilie 2023

Programul ATP în luna Aprilie 2023 îi delectează pe iubitorii tenisului cu mai multe competiții, unde vor participa cei mai buni jucători din lume, în acest moment. Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Rafael Nadal sau Stefanos Tsitsipas promit spectacol și pe zgură.

Astfel, luna aprilie mai are programate încă patru turnee, în afară de cel de la Monte Carlo. Acestea sunt:

Reclamă 4 / 0/3
  • 9-16 aprilie – Monte Carlo (Masters 1000)
  • 17-23 aprilie – Barcelona (ATP 500)
  • 17-23 aprilie – Munchen (ATP 500)
  • 17-23 aprilie – Banja Luka (ATP 250)
  • 26 aprilie – 7 mai – Mutua Madrid Open (Masters 1000)

După ce se va lupta pentru trofeu la Monte Carlo, Djokovic va mai evolua apoi, în această lună, la Banja Luka și Madrid. Alcaraz va merge și el în aprilie la turneele din Spania, Barcelona și Madrid și acolo se va afla și grecul Stefanos Tsitsipas. Alcaraz și Djokovic vor avea multe puncte de apărat pe sezonul de zgură.

Nole a câștigat în 2022 turneul de la Roma (1000), a ajuns în semifinale la Madrid (360), a atins sferturile la Roland Garros (360), având doar 10 puncte de la Monte Carlo, la fel ca și Alcaraz. De cealaltă parte, ibericul și-a adjudecat turneul de la Madrid (1000), la fel și pe cel de la Barcelona (500), ajungând în sferturi la Roland Garros. El a mai pus mâna și pe 300 de puncte la Hamburg și pe 250 de puncte în Croația.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 16:19 Kazahstan – Suedia (17:20) și Canada – Norvegia (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Continuă spectacolul la CM de hochei 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant Vezi toate știrile
Citește și