Închide meniul

Rafael Nadal a refuzat un wild-card la turneul de la Bordeaux. Probleme tot mai mari pentru „Madator” înainte de Roland Garros

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2023, 16:44

Rafael Nadal a refuzat un wild-card la turneul de la Bordeaux. Probleme tot mai mari pentru „Madator înainte de Roland Garros

Rafael Nadal are grave probleme medicale

Rafael Nadal, la finalul unui meci / Profimedia

Rafael Nadal continuă să aibă probleme de sănătate şi tocmai a refuzat un wild-card la turneul de la Bordeaux. Revenirea starului de 36 de ani se lasă aşteptată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul nu a acceptat să dea curs invitaţiei de a participa la turneul Challenger de săptămâna viitoare, de la Bordeaux, în contextul în care participarea sa la Roland Garros este sub semnul întrebării, anunţă news.ro.

Rafael Nadal a refuzat un wild-card la turneul de la Bordeaux

Nadal a suferit o accidentare la şold la Australian Open în ianuarie şi există temeri că va rata Openul Franţei după ce s-a retras de la Roma în această săptămână.

I-am oferit lui Carlos Costa (agentul lui Nadal) unul dintre wildcard-uri. Acesta mi-a spus foarte amabil că Nadal îşi continuă pregătirea acasă, la Manacor, că nu este pregătit şi că se află într-o cursă contra cronometru pentru a fi gata pentru Openul Franţei„, a declarat Jean-Baptiste Perlant pentru L’Equipe.

Ajuns pe locul 14 ATP, Nadal şi-a îngrijorat fanii la ultimul antrenament. A acuzat dureri abdominale şi a fost nevoit să se oprească. A fost înconjurat imediat de staff-ul său.

Reclamă

Nadal a lipsit săptămâna trecută de la Madrid şi a ratat turneele de la Indian Wells, Miami, Monte Carlo şi Barcelona.

Openul Franţei, pe care Nadal l-a câştigat de 14 ori, inclusiv anul trecut, începe pe 28 mai.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Novak Djokovic despre absenţa lui Rafale Nadal de la Roma

Novak Djokovic a declarat că este în formă înaintea debutului la turneul de 1000 de puncte ATP de la Roma. Sârbul susţine că se simte bine din punct de vedere fizic, după accidentarea care nu i-a permis să participe la turneul Masters de la Madrid.

Novak Djokovic a oferit declaraţii şi despre posibilitatea ca Rafael Nadal să rateze participarea la Grand Slam-ul de la Roland Garros. „Nole” susţine că absenţa campionului iberic de la turneul francez ar reprezenta o mare pierdere pentru tenis.

Totul merge bine. Sunt întotdeauna mici lucruri, pe ici, pe colo, care te jenează, dar este ceva normal. Şi apoi, când nu mai ai 25 de ani, eu cred că resimţi altfel lucrurile. Trebuie mai mult timp pentru recuperare. Dar mă simt bine. Competiţia îmi lipseşte. Istoric vorbind, Roma este un turneu care mi-a reuşit bine, am obţinut victorii frumoase, am jucat multe finale. Este turneul cel mai important pe zgură înainte de Roland Garros. Sper că şi anul ăsta îmi va servi drept trambulină pentru Paris.

În privinţa lui Nadal, o absenţă a lui la Roland Garros nu va schimba cu nimic pregătirea mea. Şi fac totul pentru a juca la cel mai bun nivel al meu. Dar, în mod evident, absenţa sa de la Roland Garros ar fi o pierdere pentru tenis şi pentru istoria acestui turneu, pentru ce a reuşit în cariera lui şi pentru impactul pe care îl are asupra sportului. Dar eu sunt convins că va face totul pentru a fi acolo”, a spus jucătorul sârb, conform agerpres.ro.

Novak Djokovic este direct calificat în turul secund la turneul de la Roma. Sârbul se va duela cu argentinianul Tomas Martin Etchevery, locul 61 ATP.

Recomandări
  • Rafael Nadal a refuzat un wild-card la turneul de la Bordeaux
  • Riscă să rateze prezenţa la Roland Garros

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și