Închide meniul

Rafael Nadal continuă pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Victorie şi la dublu pentru spaniol, alături de Ruud

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2024, 20:52

Reclamă
Rafael Nadal continuă pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Victorie şi la dublu pentru spaniol, alături de Ruud

Rafael Nadal continuă pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Victorie şi la dublu pentru spaniol, alături de Ruud

Casper Ruud şi Rafael Nadal / Profimedia

Rafael Nadal continuă pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Marele campion spaniol a revenit pe teren, după o pauză de o lună şi jumătate. El a ales să joace la Bastad, în Suedia, acolo unde turneul se dispută pe zgură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru că a sărit peste Wimbledon, Nadal face tot posibilul pentru a fi în cea mai bună formă la Jocurile Olimpice, acolo unde turneul de tenis se va disputa chiar la Roland Garros. Tocmai din acest motiv, el a decis să participe şi în turneul de dublu.

Rafael Nadal continuă pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Victorie şi la dublu pentru spaniol, alături de Ruud

Spaniolul Rafael Nadal şi norvegianul Casper Ruud, asociaţi pentru prima oară, au mers mai departe în proba de dublu din cadrul turneului ATP 250 pe zgură din oraşul suedez Bastad, informează AFP, potrivit agerpres.ro.

Rafael Nadal şi Casper Ruud au trecut în sferturi de perechea franco-rusă Theo Arribage/Roman Safiulin, cu 6-4, 3-6, 12/10.

După cum s-a anunţat, Ruud, locul 9 mondial, a fost învins clar miercuri, în optimile probei de simplu la Bastad, de brazilianul Thiago Monteiro, locul 85 mondial, după două seturi simetrice, 6-3, 6-3.

Reclamă
Reclamă 4

Ruud, cap de serie numărul 2 la Bastad, finalistul ediţiei trecute, fusese calificat direct în optimi. Norvegianul, dublu finalist în 2022 şi 2023 la Roland Garros, unde a ajuns şi în acest an în semifinale, a suferit primul său eşec în faţa lui Monteiro, pe care îl învinsese în cele trei confruntări precedente.

În runda a doua a probei de simplu din cadrul acestui turneu, Nadal, fost lider mondial, acum locul 261 mondial, îl va întâlni joi pe britanicul Cameron Norrie.

Nadal, în vârstă de 38 de ani, cu 22 de titluri de Mare Şlem, nu mai jucase niciun meci înainte de acest turneu de când a fost eliminat în primul tur la Roland Garros de viitorul finalist Alexander Zverev.

Reclamă

Spaniolul, care a revenit în competiţie la jumătatea lui aprilie, după aproape şaisprezece luni în care nu a jucat din cauza accidentărilor, a declarat forfait pentru turneul pe iarbă de la Wimbledon pe iarbă, preferând să se concentreze pe turneul olimpic din capitala Franţei (27 iulie – 4 august).

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:52

Mihai Rotaru, detalii despre plecarea lui Jovan Markovic! Ce echipă l-a mai ofertat: „Vrea să demonstreze că e cel mai bun!”

22:38

Dan Petrescu, criticat de un fost jucător chiar înainte de Rapid – CFR Cluj: „Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om”

22:31

„Fac scut în jurul lui!” Anunţul spaniolilor despre viitorul lui Andrei Raţiu! Ce se întâmplă cu fundaşul român

21:57

Mihai Stoica, scos din sărite înaintea dublei FCSB – Maccabi! De ce s-a enervat: „O tâmpenie mai mare nu am auzit”

21:56

Corvinul face totul pentru a obţine dreptul de promovare! Anunţul de ultim moment al clubului: „Pentru cine nu ştie!”

21:36

„Nu ne-am înţeles!” Victor Angelescu, reacţie fermă despre plecarea lui Albion Rrahmani! Ce a spus despre viitorul atacantului

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și