Închide meniul

Rafael Nadal îi răspunde lui Djokovic: ”Va trebui să se vaccineze dacă vrea să joace tenis”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 16:08

Rafael Nadal îi răspunde lui Djokovic: ”Va trebui să se vaccineze dacă vrea să joace tenis”

DPA Images / Francisco Estrada via hepta

Rafael Nadal îi răspunde lui Djokovic: ”Va trebui să se vaccineze dacă vrea să joace tenis”

Djokovic a susținut că nu este de acord cu vaccinarea obligatorie, dar Nadal îl contrazice. Ibericul susține că rivalul său din circuit ar trebuie să se conformeze regulilor dacă vrea să mai joace tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal, mesaj pentru Djokovic: ”Va trebui să se vaccineze”

”Nimeni nu poate fi forțat să facă ceva, fiecare are dreptul la liberă exprimare. Însă dacă faci parte dintr-o competiție trebuie să te supui regulilor impuse de cei responsabili. Dacă cei de la ATP ne vor obliga să ne vaccinăm, atunci așa vom face.

Djokovic va tebui să se vaccineze dacă vrea să continue să joace tenis la un nivel înalt. Cu toții trebuie să facem asta, nu doar eu sau el. Dacă ATP ne impune să ne vaccinăm, atunci așa vom face. Regulile trebuie respectate”, a spus Nadal pentru presa din Spania.

Novak Djokovic se opune vaccinării împotriva Covid-19

Novak Djokovic, numărul 1 mondial în circuitul ATP, va avea o dilemă în momentul în care va exista o vaccinare obligatorie a sportivilor împotriva coronavirusului.

”Personal, mă opun vaccinării și nu mi-aș dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez ca să călătoresc în diferite țări. Dar dacă va deveni obligatorie vaccinarea ce se va întâmpla? Cu siguranță trebuie să iau o decizie. Am propriile mele gânduri în legătură cu această pandemie şi nu ştiu dacă acestea se vor schimba la un moment dat.

Reclamă

Ipotetic, dacă sezonul se va relua în iulie, august sau septembrie, deşi este puţin probabil, am înţeles că un vaccin va deveni obligatoriu după ce vom ieşi din carantina strictă, dar încă un există un vaccin", a mai spus Djokovic.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și