Închide meniul

Rafael Nadal, meci demonstrativ cu Casper Ruud. Se reeditează finala de la Roland Garros 2022

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 octombrie 2022, 10:18

Reclamă
Rafael Nadal, meci demonstrativ cu Casper Ruud. Se reeditează finala de la Roland Garros 2022

Rafael Nadal, meci demonstrativ cu Casper Ruud

Rafael Nadal şi Casper Ruud, după finala Roland Garros 2022 / Profimediaimages

Spaniolul Rafael Nadal (2 ATP) va disputa un meci demonstrativ cu norvegianul Casper Ruud (3 ATP) în data de 1 decembrie, în Plaza de Toros din Ciudad de Mexico, anunţă EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul este organizat de compania Tennis Fest MX, care a dezvăluit pe reţelele de socializare data meciului. Se reeditează astfel finala de la Roland Garros din luna iunie.

Rafael Nadal, meci demonstrativ cu Casper Ruud

Potrivit agerpres.ro, evenimentul face parte dintr-o serie de meciuri demonstrative pe care Nadal şi Ruud le vor mai susţine în Argentina, Columbia, Ecuador şi Brazilia.

La Roland Garros, Nadal a obţinut al 22-lea său titlu de Grand Slam şi al 14-lea pe zgura pariziană, după ce l-a învins pe Ruud, finalist şi la US Open în luna septembrie.

Ciudad de Mexico a mai găzduit în 2019 un meci demonstrativ de cel mai înalt nivel, între Roger Federer şi Alexander Zverev, urmărit de 42.517 spectatori, nou record mondial de asistenţă la un meci de tenis. Elveţianul s-a impus atunci cu 3-6, 6-4, 6-2.

Reclamă

Se retrage Rafael Nadal din tenis? Răspunsul dat de spaniol

Rafael Nadal a oferit răspusul în privinţa retragerii din activitatea de jucător profesionist de tenis, după momentele emoţionante la care a luat parte alături de Roger Federer. Spaniolul a dezvăluit că este deşi este conştient de faptul că se află în ultima parte a carierei, nu se gândeşte la retragere.

Rafael Nadal a plâns cot la cot cu Roger Federer, după ultimul meci din cariera elveţianului. Cei doi au oferit un moment greu de privit, în ciuda rivalităţii de pe terenul de tenis.

Rafael Nadal a oferit declaraţii, după ce a plâns alături de Roger Federer. Spaniolul a declarat că acest moment a fost unul emoţionant, şi nu are legătură cu retragerea sa din activitate. Totodată, „Matadorul” este conştient că va veni şi acest moment, având în vedere faptul că a ajuns la 36 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Nu, nicio legătură! Zero! Știu că acel moment va veni în X sau Y ani. La 36 de ani și jumătate, știu că sunt în ultima parte a carierei mele, dar nu mă gândesc la asta. Nu am fost deloc măcinat de grija asta, a fost totul legat doar de moment și de persoana specială care se retrage. Admirația pentru Federer m-a făcut să fiu foarte emotiv.

Sunt o persoană sensibilă, când vezi pe cineva pe care îl apreciezi să-și ia rămas-bun e greu să nu te emoționezi. Mi-a scăpat puțin de sub control, a fost greu să nu se întâmple din cauza a tot ceea ce s-a trăit în acea noapte”, a declarat Rafael Nadal, într-un interviu pentru cope.es.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi Vezi toate știrile
Citește și