Închide meniul

Rafael Nadal şi-a anunţat oficial revenirea! La ce turneu va participa campionul spaniol

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 decembrie 2023, 15:20

Rafael Nadal şi-a anunţat oficial revenirea! La ce turneu va participa campionul spaniol

Rafael Nadal şi-a anunţat oficial revenirea

Rafael Nadal, în timpul unui meci/ Profimedia

Rafael Nadal şi-a anunţat oficial revenirea! Campionul spaniol a confirmat faptul că va juca din nou tenis, după accidentarea care l-a ţinut departe de teren aproape un an. „Rafa” şi-a anunţat prezenşa la Brisbane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal s-a accidentat la Australian Open 2023, iar de atunci nu a mai jucat niciun meci oficial.

Rafael Nadal şi-a anunţat oficial revenirea

Rafael Nadal a început să se antreneze normal încă din octombrie, şpi ţinteşte să participe la Australian Open, primul turneu de Gran Slam al anului. Astfel, ibericul vrea să bifeze şi un turneu premergător competiţiei de la Antipozi, astfel că şi-a anunţat prezenţa la Brisbane, primul turneu al anului 2024.

„A venit momentul să revin. O voi face în prima săptămână din ianuarie. Ne vedem la Brisbane”, a transmis Rafael Nadal, de 22 de ori campion în turneele de Grand Slam.

Rafael Nadal a avut un an complicat, după accidentarea suferită în ianuarie. În luna iunie, campionul iberic s-a operat la şold şi nu a mai putut bifa niciun meci până la finalul sezonului.

Reclamă

Turneul de la Brisbane, primul la care va participa Rafael Nadal, se va desfăşura în perioada 31 decembrie 2023 – 7 ianuarie 2024. Până în prezent, şi-au anunţat deja prezenţa jucători precum Holger Rune, Grigor Dimitrov sau Andy Murray.

În urmă cu câteva săptămâni, Rafael Nadal a oferit declaraţii despre starea sa fizică, fiind convins de faptul că va juca din nou tenis în 2024.

„Ceea ce s-a schimbat de acum câteva săptămâni sau câteva zile până în acest moment este că acum știu că voi juca din nou tenis. Înainte nu știam, dar acum știu sigur că voi face asta pentru că evoluția recuperării este pozitivă.

Reclamă 4 / 0/3

S-au făcut pași mari în ultima vreme. Când o să aflu, eu o să fiu cel care va spune când o să joc, dar azi nu știu nimic sigur”, a declarat Rafael Nadal, conform mundodeportivo.com.

Novak Djokovic, declaraţie surprinzătoare despre Rafael Nadal

Novak Djokovic a făcut o declaraţie surprinzătoare despre Rafael Nadal, după ce a asistat la ceremonia decernării Balonului de Aur. Nole a vorbit despre ivalitatea sa cu spaniolul care a scris istorie pe zgura de la Roland Garros.

El a recunoscut că rivalitatea sa cu campionul iberic a avut un impact profund asupra carierei sale şi a recunoscut că i-a fost foarte greu să-l înfrunte pe Nadal pe suprafaţa sa favorită, zgura.

„Nu pot să spun că suntem prieteni, dar avem respect unul faţă de celălalt. Personal, sper ca după încheierea carierelor noastre să putem merge să bem un pahar pe plajă şi să vorbim despre viaţă, cu mai puţin stres şi aşteptări.

Să-l învingi pe Rafa la Roland Garros este cea mai mare provocare din tenis, este casa lui. Bilanţul meu împotriva sa acolo nu este foarte bun (2 victorii şi 8 înfrângeri), dar am jucat o mulţime de meciuri magnifice şi istorice. Este un jucător foarte special pentru mine, pentru întreaga mea carieră şi pentru dezvoltarea mea ca jucător”, a spus Djokovic.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și