Închide meniul

Riscă trei ani de închisoare după ce şi-a bătut fosta soţie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 17:07

Riscă trei ani de închisoare după ce şi-a bătut fosta soţie

DPA Images / Richard Wainwright via Hepta

Nikoloz Basilashvili a fost arestat

Site-ul essentiallysports.com a anunţat că tenismenul şi tatăl său au fost reţinuţi în urma incidentului şi li s-a stabilit o cauţiune de 30.000 de dolari. Din primele informaţii, Nikoloz Basilashvili şi-ar fi agresat fosta soţie în prezenţa unui copil. Aceasta avea deja un ordin de restricţie împotriva jucătorului. Cazul i-a şocat pe georgieni, care îl văd pe tenismen drept un idol. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă va fi găsit vinovat, Basilashvili riscă o pedeapsă cuprinsă între 1 şi 3 ani. Potrivit sursei citate, şi tatăl jucătorului a ajuns la închisoare, fără a se şti exact dacă şi el a fost implicat în agresiune. 

Cine este jucătorul care şi-a bătut soţia

Nikoloz Basilashvili este cel mai bine clasat jucător din Georgia. În prezent, se află pe locul 27 ATP, dar a fost aproape şi de Top 10 (poziţia a 16-a, ocupată în 2019). 

Basilashvili şi-a trecut în cont trei titluri ATP şi a câştigat din tenis peste 5 milioane de dolari. A câştigat trei turnee majore: Hamburg (2018, 2019) şi Beijing (2018). 
 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și