Închide meniul

Se realizează un complot împotriva lui Djokovic? ”Este îngrozitor ce se scrie despre el. Toți au ce ceva împotriva lui!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2020, 12:11

Se realizează un complot împotriva lui Djokovic? ”Este îngrozitor ce se scrie despre el. Toți au ce ceva împotriva lui!”

Zuma Press / Shi Zhongyu via hepta

Se creează un complot împotriva lui Djokovic? ”Este îngrozitor ce se scrie despre el. Toți au ce ceva împotriva lui!”

Dijana Djokovic, mama lui Novak, susține că mai mulți rivali din circuit, dar și cunoscuți jurnaliști au creat un adevărat complot împotriva numărului 1 mondial. Totodată, Srdjan, tatăl tenismenului, a dat vina pe Dimitrov pentru focarul de Covid-19 de la Adria Tour.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dijana Djokovic crede că s-a creat un complot împotriva lui Novak

”Este îngrozitor ce se scrie despre Novak, chiar dacă suntem obișnuiți cu acest lucru. Evident, au ceva împotriva lui. Se pare că unii se așteptau să se întâmple așa ceva. 

Cu toții suntem bine. Faptul că Novak a fost pozitiv nu înseamnă că este bolnav. Este tânăr și are mare grijă de el, așa că este mai ușor să faci față acestei situații. Virusul nu este la fel de puternic ca la început”, a spus Dijana Djokovic pentru Blick, citat de Marca.

Ilie Năstase, acuze dure la adresa lui Djokovic

Ilie Năstase a avut o reacţie acidă la adresa lui Novak Djokovic. Fostul lider mondial l-a taxat în termeni duri pe sârbul care s-a infectat cu coronavirus după ce a organizat un turneu amical.

"Știa că e un risc când au fost atâția spectatori acolo. Acum cred că s-a potolit. Când toți ceilalți în lume sunt nebuni și el e deștept, uite că a pățit-o. Nu-i doresc nimănui să pățească ceva, dar dacă iei o astfel de inițiativă trebuie să ți-o asumi până la capăt.

Reclamă

Dacă toată lumea păstrează regulile și e adevărat ce se spune că virusul e foarte periculos, atunci trebuie să respectăm. Dar dacă nu vrei să respecți, trebuie să plătești. Ce-i trebuia lui Djokovic acest turneu? Nu avea bani? Nu putea să joace el singur cu un alt băiat? Turneul ăsta n-a folosit la nimeni, mai ales că nu era ceva oficial”, a declarat Ilie Năstase pentru Newsweek.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și