Închide meniul

Australian Open 2021 | Prima reacţie a Simonei Halep după victoria cu Iga Swiatek: "Fără ciocolată acum!". Care a fost secretul, după dezastrul de anul trecut

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2021, 9:27

Australian Open 2021 | Prima reacţie a Simonei Halep după victoria cu Iga Swiatek: "Fără ciocolată acum!". Care a fost secretul, după dezastrul de anul trecut

profimediaimages

Simona Halep, victorie la AO 2021

Simona Halep şi-a luat revanşa pentru eşecul de anul trecut de la Roland Garros, când i-a luat doar trei gameuri lui Iga Swiatek. Românca a glumit şi a spus că de data aceasta nu va sărbători cu ciocolată, aşa cum îi place, pentru că urmează duelul cu Serena Williams.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "Am lucrat mult din punct de vedere fizic"

"Fără ciocolată acum! În meciul de la Roland Garros (n.r. cu Iga Swiatek) nu am avut ritm, nu mergea nimic. Acum am încercat să fac lucrurile mai bine, sunt foarte fercită că a funcţionat.

Cred că tot turneul am servit bine. Mă bucur că am progresat. Nu servsec puternic, dar am cosntanţă, îmi simt bine serviciul. M-a ajutat mult astăzi. Am forţat-o să greşească.

Mă simt ok, nu pot să mă plâng. Am lucrat mult din punct de vedere fizic acasă. Şi aici am lucrat 2-3 ore pe zi. Sunt puţin obosită, dar sunt relaxată, concentrată. O să încerc să mă recuperez cât mai repede", a spus Simona Halep, pentru Eurospor, după meciul câştigat cu Iga Swiatek.

Simona Halep o va înfrunta în sferturile de finală pe Serena Williams. Meciul va avea loc marţi la o oră pe care organizatorii urmează să o anunţe. Mai departe, Simona Halep o poate întâlni pe învingătoarea dintre Naomi Osaka şi Su-wei Hsieh.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și