Închide meniul

Australian Open 2022 | Amanda Anisimova, eleva lui Darren Cahill, reacție specială după victoria uriașă cu Naomi Osaka. ”Am rămas fără cuvinte. Nu mă pot opri din a zâmbi”

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2022, 13:20

Australian Open 2022 | Amanda Anisimova, eleva lui Darren Cahill, reacție specială după victoria uriașă cu Naomi Osaka. ”Am rămas fără cuvinte. Nu mă pot opri din a zâmbi”

Amanda Anisimova, eleva lui Darren Cahill, reacție specială după victoria uriașă cu Naomi Osaka

Getty Images

  • Amanda Anisimova – Naomi Osaka 4-6, 6-3, 7-6
  • Anisimova a salvat două mingi de meci

”Am rămas fără cuvinte, îmi place să joc în fața voastră la Melbourne. Nu mă pot opri din a zâmbi în timp ce joc. Ar trebui să fiu serioasă, dar eu râd. Iubesc asta. Când intru pe teren, mă gândesc doar să mă distrez și să mă bucur de fiecare moment pe care îl petrec aici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Știam cum trebuie să joc pentru a avea o șansă. Naomi este o mare campioan și a câștigat trofeul și anul trecut. A trebuit să fiu mai agresivă, să îmi ridic nivelul. Sunt recunoscătoare că am putut juca atât de bine și că am câștigat acest meci. Înseamnă mult”, a spus Anisimova, la interviul acordat pe teren.

Amanda Anisimova, victorie uriașă la Australian Open 2022

Amanda Anisimova a învins-o pe Naomi Osaka cu 4-6, 6-3, 7-6 (5) și a obținut a opta victorie în primele opt meciuri disputate în acest debut de sezon.

Reclamă

Pentru Anisimova, urmează acum duelul din optimi cu Ashleigh Barty. Cea mai bună jucătoare a lumii a trecut de Camila Giorgi, cu 6-2, 6-3 și a ajuns la trei meciuri fără set pierdut la Melbourne, după cele cu Tsurenko, 6-0, 6-1, și cu Bronzetti, 6-1, 6-1.

Darren Cahill o transformă pe Amanda Anisimova

Amanda Anisimova a câştigat al doilea ei turneu WTA din carieră, Melbourne Summer Set 2. A fost prima performanță realizată de jucătoarea din SUA alături de Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep.

Reclamă

„Vreau să multumesc echipei mele. Tenisul poate fi o provocare dificilă uneori, sunt fericită să am alături de mine astfel de oameni, toți sunteți minunați, nu puteam să am o echipă mai bună”, a fost reacția lui Amanda Anisimova, după meci.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile