Închide meniul

Australian Open 2022 | Simona Halep e în topul preferințelor bookmakerilor. Cum arată cotele la câștigarea trofeului, după tragerea la sorți a tabloului principal

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2022, 9:02

Australian Open 2022 | Simona Halep e în topul preferințelor bookmakerilor. Cum arată cotele la câștigarea trofeului, după tragerea la sorți a tabloului principal

Simona Halep e în topul preferințelor bookmakerilor

Profimediaimages

Australian Open 2022 | Simona Halep, printre favoritele caselor de pariuri

Naomi Osaka este a doua favorită, cu o cotă de 8, fiind urmată de Simona Halep, Garbine Muguruza, Iga Swiatek și Anett Kontaveit, toate având o cotă de 12. Aryna Sabalenka avea înaintea tragerii la sorți o cotă de 10, dar a ajuns între timp la 18.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bookmakerii îi dau șanse mici lui Emma Răducanu să repete performanța istorică de la US Open. Britanica are cotă 50 să se impună și la Australian Open.

Australian Open 2022 | Traseul complet al româncei

Simona Halep şi-a aflat în această dimineaţă prima adversară de la Australian Open 2022. Românca, aflată momentan pe locul 14 WTA, o va întâlni în turul inaugural pe Magdalena Frech. Apoi, Simona va avea parte de un tur secund la fel de facil. Totul se va schimba din turul 3, când ar putea avea loc, în premieră, un duel cu Emma Răducanu.

Dacă va merge mai departe, Halep ar putea să o întâlnească în optimi pe favorita 3, Garbine Muguruza, iar în sferturi pe Anett Kontaveit din Estonia, favorită 6, sau pe Elena Rybakina din Kazahstan, cap de serie numărul 12. Posibilii adversari în semifinale sunt Aryna Sabalenka din Belarus, favorită 2, și Iga Swiatek din Polonia, cap de serie numărul 7.

Simona Halep a dezvăluit care este turneul care i-a schimbat cariera

Simona Halep le-a dezvăluit australienilor de ce ediţia din 2018 de la Australian Open a fost turneul care i-a schimbat cariera. Simo a avut parte de două partide câştigate după ce a salvat mingi de meci şi s-a oprit în finala cu Caroline Wozniacki.

Reclamă

„Acel turneu din 2018 mi-a dat încrederea că următorul turneu va fi al meu. Am avut foarte multă încredere în mine şi asta s-a întâmplat. Simţeam că pot câştiga orice meci jucam. Simţeam că pot sta pe teren ore întregi.

Acel turneu mi-a dat multă energie că pot într-o zi să câştig un Grand Slam şi asta s-a întâmplat. Acest turneu are un loc important în inima mea, aici am jucat cele mai lungi meciuri din carieră, pe care le-am şi câştigat”, a spus Simona Halep, pentru jurnaliştii australieni.

Simona Halep, turneu de neuitat la Australian Open 2018

Simona Halep a pierdut finala cu Caroline Wozniacki de la AO 2018, după ce a condus în decisiv cu 4-3 şi break în faţă. A fost un duel epuizant, în urma căruia Simo a ajuns deshidratată pe patul de spital.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte, ea a mai avut parte de două meciuri uriaşe, în turul 3, cu Lauren Davis (4-6, 6-4, 15-13) şi în semifinale cu Angelique Kerber (6-3, 4-6, 9-7). În ambele partide, Simo a salvat mingi de meci.

Recomandări
  • Simona Halep e considerată de casele de pariuri a treia favorită la câștigarea trofeului
  • Traseul virtual al Simonei la AO 2022

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și