Închide meniul

Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Australian Open 2022! Ashleigh Barty este favorita bookmakerilor

Antena Sport Publicat: 9 ianuarie 2022, 22:02

Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Australian Open 2022! Ashleigh Barty este favorita bookmakerilor

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Australian Open 2022

Profimediaimages

  • Simona Halep este a patra favorită la câştigarea Australian Open 2022
  • Ashleigh Barty este favorita caselor de pariuri

Din punctul de vedere al caselor de pariuri, Ashleigh Barty e principala favorită (cotă 4.50), ea fiind urmată de Naomi Osaka (cotă 7) şi de Aryna Sabalenka (cotă 10). La egalitate cu Simona, tot cu cotă 12, se mai află Garbine Muguruza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu are cotă 20, la fel ca Maria Sakkari şi Elena Rybakina.

Simona Halep, felicitată de Ilie Năstase

Ilie Năstase o laudă pe Simona Halep pentru decizia de a se retrage de la turneul de la Sydney. Asta după ce s-a impus la Melbourne Summer Set 1. Alte 4-5 meciuri înainte de Australian Open ar fi făcut ca Simo să ajungă obosită la primul Grand Slam al anului.

Reclamă

“Este un start perfect pentru Simona Halep. Chiar dacă vorbim de un turneu mai mic, forma arătată, încrederea, sunt la un nivel mare şi acum contează ca toate acestea să se vadă la Australian Open.

Mă bucur că nu joacă la Sydney. De asta mă bucur cel mai mult. A jucat o săptămână aici, îi ajunge. Dacă s-ar fi dus şi acolo şi ar fi ajuns în fazele finale sau ar fi câştigat turneul, ar fi ajuns obosită la Australian Open. E foarte important”, a spus Ilie Năstase, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Simona Halep l-a cucerit pe Mats Wilander!

Simona Halep l-a cucerit pe Mats Wilander. Expertul Eurosport susţine că românca va mai câştiga un Grand Slam şi că va reveni în Top 3 WTA, dacă va continua să evolueze cum a făcut-o în acest început de an. Simo s-a impus, azi, la Melbourne Summer Set 1.

”Simona Halep va fi foarte dificil de învins. Nu o să `ucidă’ pe nimeni pe teren în materie de putere, dar nu așa a câștigat cele două titluri de Grand Slam pe care le are în palmares. E foarte experimentată, nu e o jucătoare în vârstă, dar are experiență în comparație cu majoritatea adversarelor sale.

E adevărat că nu are armele adversarelor sale, dar cred că depinde doar de ea dacă va mai câștiga titluri de Grand Slam. Apare mereu pe teren pregătită să lupte, va fi foarte greu pentru oricine o întâlnește.

Reclamă 4 / 0/3

Mats Wilander crede că Simona Halep va mai câştiga turnee de Grand Slam

Cred că Simona are șanse foarte mari să se lupte pentru cea mai înaltă poziție în clasamentul WTA. Cred că e mult mai simplu să fii sus în clasament decât să câștigi un Grand Slam. Ca să fii pe locurile 1, 2 sau 3 tot ce trebuie să faci e să fii constant.

Ca să câștigi un Grand Slam ai nevoie de noroc, ai nevoie să nu întâlnești o jucătoare precum Sabalenka, o tenismenă care lovește foarte puternic. Totuși, cred că încrederea ei crește de fiecare dată când e la un turneu major. Cred că va mai cuceri un titlu de Grand Slam și dacă continuă să joace ca până acum, va reveni în Top 3 WTA”, a spus Mats Wilander, potrivit eurosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep