Închide meniul

Ce tare! Torrey Craig va primi inelul de campion indiferent cine câștigă titlul în NBA!!!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 5 iulie 2021, 14:09

Ce tare! Torrey Craig va primi inelul de campion indiferent cine câștigă titlul în NBA!!!

Torrey Craig (cu fața, numărul 12), va primi inelul de campion indiferent cine va câștiga

Când Adam Silver, comisionarul NBA, va acorda trofeul ”Larry O Brien” campioanei sezonului 2020-2021, un jucător de pe parchet va ieși câștigător, indiferent cine va avea câștig de cauză între Milwaukee Bucks și Phoenix Suns!!! Se intitulează Torrey Craig, dispune de 31 de ani, este actualul jucător al celor din Arizona dar a disputat primele 18 partide din acest sezon cu cei din Wisconsin, așa că va primi inelul indiferet de rezultatul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Bucks n-a rupt gura târgului, cu o medie de 2,5 puncte pe partidă și 11,2 minute de joc, așa că baschetbalistul din Carolina de Sud și-a făcut bagajele pentru Phoenix Suns, unde a bifat, deja, 50 de partide.

83 de partide la Denver

Inelul lui Craig va fi, fără îndoială, punctul culminant al unui sezon extrem de ”interesant”. La începutul lui, Craig se gândea chiar să părăsească Statele Unite în căutarea unui loc de muncă. Cele 30 de echipe din NBA nu se prea arătau interesante de serviciile unui baschetbalist trecut, trei ani, pe la Denver Nuggets. Înainte, mersese prin Australia, apoi, într-o Ligă de Vară, ajunsese la Nuggets. 83 de partide aici, transferul la Bucks, cu care a început sezonul actual.

Acum e la Suns, cu 1.600.000 de dolari salariu dar fără a avea garantat contractul pe sezonul viitor. Cu toate acestea, indiferent de ceea ce se va întâmpla, Torrey va avea un inel de campion NBA!

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și