Închide meniul

Când se joacă Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în semifinale la Birmingham + ce a declarat adversara Simonei înainte de meci

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2022, 23:25

Când se joacă Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în semifinale la Birmingham + ce a declarat adversara Simonei înainte de meci

Simona Halep - Beatriz Haddad Maia, în semifinale la Birmingham

Simona Halep, în timpul unei partide/ Profimedia

Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, partida din semifinalele de la Birmingham, va avea loc sâmbătă, în jurul orei 15:00. Halep şi Haddad Maia se vor afla la a treia confruntare directă, precedentele două fiind câştigate de româncă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, numărul 20 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului de la Birmingham. Românca a învins-o în sferturi pe Katie Boulter în două seturi, scor 6-4, 6-1, şi se află la 10 victorii consecutive pe iarbă.

Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în semifinale la Birmingham

Simona Halep o va întâlni în semifinalele de la Birmingham pe Beatriz Haddad Maia, numărul 32 WTA. Haddad Maia a obţinut calificarea în penultimul act, după ce a învins-o pe Camila Giorgi, scor 6-3, 6-2.

Haddad Maia a fost învinsă de Simona Halep anul acesta la Australian Open, 6-2, 6-0. Prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare a avut loc în 2017, pe iarba de la Wimbleodn, când Simo se impunea cu scorul de 7-6, 6-3.

Simona Halep se află într-o formă de senzaţie pe iarba de la Birmingham. Românca nu a cedat set în actuala ediţie, ieşind triumfătoare din partidele cu Lesia Tsurenko, Harriet Dart şi Katie Boulter. Este de menţionat că adversara din semifinale, Beatriz Haddad Maia, este prima jucătoare din top 100 pe care Simona Halep o va întâlni la turneul britanic. Totodată, Halep se află la primul turneu pe iarbă după 3 ani, ultimul fiind Wimbledon 2019, pe care reuşea să-l câştige, după o finală cu Serena Williams.

Reclamă

Beatriz Haddad Maia, cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep

Beatriz Haddad Maia a avut doar cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, înainte confruntării directe de sâmbătă. Totodată, aceasta a declarat că va da 100% pentru a fi învingătoare la finalul partidei.

„Nu mai țineam minte că am jucat contra ei, dar e o mare jucătoare. E campioană de Grand Slam, o respect mult, este una dintre cele mai bune din circuit. Dar voi face tot ce pot. O să mă distrez, vremea e foarte frumoasă. Voi juca cât de bine pot”, a declarat Beatriz Haddad Maia, la finalul partidie din sferturi.

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham

Simona Halep a avut prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham. „Simo” a vorbit, pe teren, după victoria cu Katie Boulter, scor 6-4, 6-1.

Reclamă 4 / 0/3

Pe locul 20 WTA, Halep a avut mici emoţii cu britanica aflată pe poziţia 141 în clasamentul mondial. A reuşit totuşi să se impună într-o oră şi 14 minute.

„Am simţit că este un meci foarte dificil. Nu m-am simţit foarte bine, dar m-am calificat. M-am chinuit, dar sunt mulţumită că m-am calificat. Nu ştiam cum va veni mingea de la ea, joacă agresiv. Nu este uşor pe iarbă.

Este foarte important, mă gândesc la această săptămână. Nu mă gândesc la Wimbledon, este prea departe. Am un public nemaipomenit alături de mine„, a declarat Simona Halep, după meci, la digisport.ro.

Fostul lider WTA poate ajunge să se lupte în ultimul act cu Sorana Cîrstea, şi aceasta calificată în penultimul act pe iarba britanică. Pentru calificarea în semifinale, cele două românce şi-au asigurat un premiu de 11.000 de dolari şi 110 puncte WTA.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off Vezi toate știrile
Citește și