Închide meniul

Carlos Alcaraz a dezvăluit marele obiectiv în 2024: „Ar fi un vis devenit realitate”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 29 decembrie 2023, 15:28

Carlos Alcaraz a dezvăluit marele obiectiv în 2024: „Ar fi un vis devenit realitate

Carlos Alcaraz a dezvăluit marele obiectiv în 2024

Carlos Alcaraz, în timpul unui meci demonstrativ în Arabia Saudită

Carlos Alcaraz a dezvăluit marele obiectiv în 2024! Dublu câştigător de Grand Slam, după titlurile de la US Open 2022 şi Wimbledon 2023, spaniolul de 20 de ani a vorbit despre obiectivele pe care le are în 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La jumătatea lunii ianuarie va începe Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Spaniolul se pregăteşte intens pentru turneul de la Melbourne, cu câteva meciuri demonstrative intense în Arabia Saudită. Pe lângă cele patru turnee de Grand Slam, în 2024 vom avea şi Jocurile Olimpice de la Paris, iar turneul de tenis se va disputa pe zgura de la Roland Garros.

Carlos Alcaraz a dezvăluit marele obiectiv în 2024

Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz, care l-a învins joi pe conaţionalul Roberto Bautista Agut cu 7-6 (1), 1-6, 10-7, într-un meci demonstrativ disputat la Palatul Sporturilor din Murcia, a declarat că în 2024 marele său obiectiv va fi să câştige „aurul olimpic la Paris”, chiar înaintea unui nou titlu de Mare Şlem, informează agenţia EFE, potrivit agerpres.ro.

Alcaraz a comentat că a fost „o prioritate” pentru el să joace din nou la Murcia şi că ar fi făcut tot posibilul pentru a-şi găsi un loc în calendarul său pentru a putea juca în faţa vecinilor săi.

Întrebat despre obiectivele sale pentru anul următor şi care pentru el va debuta cu Openul Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului, Alcaraz a spus: „Vreau să câştig un alt Grand Slam şi o medalie olimpică de aur. Şi dacă ar fi să spun care ar fi cea mai mare realizare, as spune că aurul olimpic la Paris în 2024 ar fi un vis devenit realitate pentru mine”.

Reclamă

Carlos Alcaraz, spectacol în Arabia Saudită

Meciul demonstrativ, care a fost organizat de Comunitatea Autonomă şi Federaţia de Tenis din Regiunea Murcia, a reunit 7.500 de spectatori în Palatul Sporturilor la prima ediţie a Cupei Carlos Alcaraz, pe care jucătorul din El Palmar, în vârstă de 20 de ani şi nr. 2 mondial, a câştigat-o în faţa veteranului Bautista (35 ani), care ocupă locul 57 în ierarhia mondială.

„Este o mândrie şi o onoare să te poţi bucura de oamenii de acasă. Sunt fericit pentru acest meci şi pentru cel pe care l-am jucat cu o zi înainte în faţa lui Novak Djokovic şi, deşi calendarul este foarte încărcat, pentru mine a fost o prioritate să fiu la Murcia”, a adăugat jucătorul spaniol, care în urmă cu o zi a obţinut o victorie contra sârbului Novak Djokovic, liderul mondial, cu 4-6, 6-4, 6-4 la Riad, în Arabia Saudită, într-un meci demonstrativ care a durat o oră şi 52 de minute.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și