Închide meniul

Caroline Wozniacki o susţine pe Simona Halep după verdictul devastator: „Să distrugi o carieră din cauza unei contaminări”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 septembrie 2023, 18:23

Caroline Wozniacki o susţine pe Simona Halep după verdictul devastator: „Să distrugi o carieră din cauza unei contaminări

Caroline Wozniacki o susţine pe Simona Halep după verdictul devastator

Caroline Wozniacki şi Simona Halep / Profimedia Images

Caroline Wozniacki o susţine pe Simona Halep după verdictul devastator. Daneza, care a învins-o pe româncă în finala Australian Open din 2018, consideră că şi echipa Simonei Halep ar trebui să suporte consecinţele după ce tenismena a fost depistată pozitiv cu Roxadustat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost suspendată din competiţii timp de 4 ani, dar a decis să conteste la TAS decizia tribunalului Sport Resolutions.

Caroline Wozniacki o susţine pe Simona Halep după verdictul devastator

În primul rând, sunt împotriva nedreptății atâtor amânări în acest caz. Procesul trebuia să se desfășoare mai repede. E foarte greu din punct de vedere emoțional pentru sportivi să trăiască în această incertitudine”, a declarat Caroline Wozniacki, citată de jurnalistul american Jon Wertheim în si.com.

Opiniile rivalilor influențează opinia publică. Ar trebui să existe mai mult respect! Dacă e contaminare, atunci e contaminare și nu o carieră întreagă de trișat. Cum se poate întoarce un sportiv în activitate când este privit ca un trișor? Să distrugi o carieră și o viață din cauza unei contaminări… oricine ar putea fi în această situație”, a mai spus daneza.

Nu e deloc drept ca sportivii să primească întreaga pedeapsă, iar echipele lor, nu! Pentru asta sunt angajați, sportivii nu sunt nutriționiști sau experți în chimie. Echipa ar trebui să primească o mare parte din suspendare… e responsabilitatea lor”, a subliniat fostul lider mondial.

Reclamă

Cum a contribuit Simona Halep la revenirea în tenis a lui Caroline Wozniacki! Fratele danezei a spus totul!

Simona Halep a contribuit la revenirea în tenis a lui Caroline Wozniacki! Înainte de a decide să se întoarcă în tenis, daneza s-a antrenat cu Simona Halep şi Donna Vekic.

Fratele lui Caroline Wozniacki a descris antrenamentele cu Simona Halep și Donna Vekic ca fiind un „moment definitoriu” înainte ca daneza să decidă să se întoarcă în competiţii.

Caroline Wozniacki (32 de ani) a primit un wildcard pentru Rogers Cup. Anul viitor, la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, Wozniacki va face echipă la dublu mixt cu compatriotul ei Holger Rune (20 de ani).

Reclamă 4 / 0/3

Caroline Wozniacki a revenit pe teren la 3 ani de la retragerea din tenis. Daneza, în vârstă de 32 de ani, a fost în trecut lider mondial timp de 71 de săptămâni şi a câştigat 30 de trofee la simplu, inclusiv Australian Open în 2018.

Caroline Wozniacki şi-a anunţat retragerea înainte de ediţia din 2020 a Australian Open. Ea îşi motiva atunci decizia prin faptul că voia să se dedice familiei, potrivit news.ro. Wozniacki preciza că ea şi soţul ei, fostul baschetbalist din NBA, David Lee, îşi doreau să devină părinţi. Cei doi au acum o fetiţă (Olivia) şi un băieţel (James).

Simona Halep a fost suspendată 4 ani în scandalul de dopaj

Simona Halep a fost suspendată 4 ani în scandalul de dopaj! Vestea teribilă a venit în această lună, după mai multe amânări şi la mai bine de un an după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat.

Halep era suspendată din luna octombrie a anului trecut şi a primit o suspendare teribilă. Mai are o cale de atac, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. În cazul în care nu îşi va dovedi nevinovăţia la TAS, Simona ar putea reveni pe teren abia pe 6 octombrie 2026.

Pedeapsa primită de Simona Halep a fost una cumulată. Fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon a mai fost depistată cu nereguli şi în paşaportul biologic.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și