Închide meniul

Ce a postat Simona Halep, în ziua în care TAS a emis primul comunicat, a devenit viral

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2024, 9:13

Reclamă
Ce a postat Simona Halep, în ziua în care TAS a emis primul comunicat, a devenit viral

Ce a postat Simona Halep în ziua în care TAS a emis primul comunicat a devenit viral

Simona Halep, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Ce a postat Simona Halep, în ziua în care TAS a emis primul comunicat, a devenit viral. La 10 zile după audierile de la Lausanne, TAS a emis un comunicat în care susţinea că nu este stabilită o dată la care românca de 32 de ani va afla verdictul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În aceeaşi zi, Simona a avut o primă postare după o lună pe contul ei de Instagram: o poză în care Simo se află pe terenul de tenis, la antrenamente, iar textul e format dintr-un singur emoticon, ce simbolizează dragostea pe care o poartă tenisului.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Ce a postat Simona Halep, în ziua în care TAS a emis primul comunicat, a devenit viral

În mai puţin de o zi, postara Simonei Halep a adunat peste 16.000 de aprecieri, dar şi extrem de multe comentarii care o cer pe Simona înapoi în circuitul profesionist, după suspendarea de 4 ani primită de la ITIA.

„Abia aștept să te văd din nou pe teren” sau „Bine ai revenit, campioano” sunt doar două dintre sutele de mesaje de încurajare de care a avut parte Simo, care se află în aşteptarea verdictului de la TAS.

Reclamă

”În prezent, completul de arbitraj deliberează și pregătește hotărârea arbitrală care conține decizia sa. La momentul redactării, nu este posibilă indicarea unei date pentru notificarea sentinței arbitrale către părți”, a transmis TAS, potrivit Fanatik.

Simona Halep, decizie radicală după apelul de la TAS

Halep cere daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care operează sub numele de Schinoussa Superfoods, după ce a fost depistată pozitiv la US Open 2022 cu Roxadustat, medicament folosit adesea de persoanele cu anemie, relatează Reuters.

Roxadustat, care se află pe lista substanţelor interzise de Agenţia Mondială Antidoping, poate creşte hemoglobina şi producţia de celule roşii din sânge, sporind rezistenţa.

Reclamă 4 / 0/3

Halep, în vârstă de 32 de ani, a declarat că a folosit suplimente Schinoussa în timpul turneului de la Flushing Meadows din 2022 şi că Keto MCT pe care l-a luat a fost contaminat cu Roxadustat, care nu a fost dezvăluit pe etichetă.

Dubla campioană de Grand Slam a declarat că nu a folosit niciodată substanţe interzise şi că neglijenţa Quantum şi afirmaţiile false că suplimentul său era legal i-au afectat cariera şi i-au provocat umilinţă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și