Închide meniul

Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Dezvăluirea româncei: „A intervenit de două ori!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 martie 2024, 8:43

Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Dezvăluirea româncei: A intervenit de două ori!”

Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci la US Open / Profimedia Images

Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Jucătoarea noastră a vorbit despre victoria cu Darya Kasatkina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul a fost dificil pentru Sorana, care a revenit de la 0-3 în primul set și a reușit să câștige partida cu scorul de 7-5, 6-2. Calificare în optimi reprezintă și o lovitură financiară dată de „Sori”. Aceasta și-a asigurat un cec de 101.000 de dolari și 120 de puncte în clasamentul WTA.

Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami

Acum, sportiva din România a dezvăluit că unul dintre antrenorii săi a fost cel care a ajutat-o să își revină, printr-o „ajustare tactică”.

La turneul de la Miami, Sorana Cîrstea colaborează cu Matt Daly și Brian Barker. Chiar dacă este o colaborare temportară, „Sori” a recunoscut că cel din urmă a contribuit la calificarea sa.

”Brian a intervenit de două ori, a fost o ajustare tactică. Mi-a spus să joc mai mult pe rever, pentru că inițial am intrat în meci încercând să joc mai mult pe dreapta, dar ea a jucat foarte bine cu dreapta și simțeam că nu-mi greșește de pe partea aia oricât de agresivă sunt.

Reclamă

Atunci, Brian mi-a spus să joc puțin mai mult pe rever, pentru că acolo nu mă deranja, și să o țin 3-4 lovituri în același colț pentru că reverul ei e solid, dar nu e o armă și nu poate face atât de multe puncte ca de pe dreapta.

A fost un moment tensionat cu hawk-eye-ul, ea a încercat să rejoace punctul. Și mie mi s-a părut că a fost aut, dar mi se pare că hawk-eye-ul face greșeli și de o parte, și de alta. Ea a zis că a fost un aut mare, și mie mi s-a părut la fel.

Dar și de partea mea am simțit că hawk-eye-ul a făcut greșeli. Așa că totul se echilibrează. Era un punct important, îți dorești să câștigi, și atunci joci după regulamentul care îți este impus”, a spus Sorana Cîrstea, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

După turneul de la Miami, Sorana Cîrstea va fi pregătită de Albert Costa, fost câștigător de Grand Slam (2002 – Roland Garros), dar și fost căpitan al Spaniei de Cupa Davis, în perioada 2008 – 2011.

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi la Miami Open

Sorana Cîrstea a învins-o duminică, în două seturi, 7-5, 6-2, pe rusoaica Darya Kasatkina, în turul al treilea de la Miami Open.

Condusă cu 3-0 în primul set, Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 24 WTA) a întors rezultatul şi s-a impus cu 7-5, în 53 de minute, în faţa rusoaicei Darya Kasatkina (26 de ani, locul 11 WTA). Sorana a câştigat fără probleme setul secund, cu 6-2, şi s-a calificat în optimile de finală de la Miami Open după un meci care a durat o oră şi 28 de minute.

În optimi, Sorana va întâlni pe Danielle Collins (Statele Unite).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și