Închide meniul

Ciprian Marica, mesaj superb pentru Simona Halep după verdictul TAS: „Ai fost incredibil de puternică! Coșmarul s-a încheiat”

Alex Ioniță Publicat: 5 martie 2024, 22:45

Reclamă
Ciprian Marica, mesaj superb pentru Simona Halep după verdictul TAS: Ai fost incredibil de puternică! Coșmarul s-a încheiat”

Ciprian Marica a postat un mesaj superb pentru Simona Halep după verdictul TAS

Ciprian Marica / Hepta

Ciprian Marica a postat un mesaj superb pentru Simona Halep după verdictul TAS. Fostul atacant al echipei naționale a vorbit despre vestea primită de jucătoarea noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va putea reveni pe teren, după ce TAS i-a redus pedeapsa de la 4 ani, așa cum a hotătât inițial ITIA, la 9 luni.

Ciprian Marica, mesaj superb pentru Simona Halep după verdictul TAS

După anunțul venit din Elveția, Ciprian Marica a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a menționat faptul că oamenilor le-a fost dor de victoriile Simonei.

De asemenea, fostul atacant a tras un semnal de alarmă și a notat că perioada dificilă continuă pentru jucătoarea din Constanța, însă a menționat că are încredere în aceasta.

„Ne-a fost dor de emoțiile provocate de victoriile tale, Simona! Și asta e o victorie la fel de importantă ca una de la un turneu mare! Reacțiile fanilor tăi îmi confirmă asta!

Reclamă

Ai fost incredibil de puternică, o adevărată campioană intr-o situație nedreaptă care pe mulți i-ar fi îngenuncheat definitiv!

Coșmarul s-a încheiat, perioada dificilă continuă, pentru că răul pe care ți l-au făcut ținându-te departe de tenis va fi sters cu multă răbdare, muncă, sacrificiu! Dar tu ai demonstrat de atâtea ori că poți!

Mi-e sincer dor de tribunele pline de români cu tricolorul pe umeri în orice colț al lumii și mi-as dori să vă văd, pe tine și pe Sorana, la Olimpiadă, câștigând pentru România!”, a postat Ciprian Marica, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a primit verdictul de la TAS

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a primit verdictul de la TAS. Fostul antrenor al sportivei a făcut o serie de postări pe rețelele de socializare, după vestea primită de româncă.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis să îi reducă pedeapsa Simonei Halep de la 4 ani, atât cât a decis inițial ITIA, la 9 luni. Astfel, jucătoarea noastră poate reveni pe teren.

După ce Simona Halep a primit verdictul de la TAS, Mouratoglou a repostat pe contul său de X (fostul Twitter) un articol al celor de la Tennis Majors, legat de decizia venită din Elveția.

De asemenea, la câteva ore de la prima postare, antrenorul i-a distribuit mesajul lui Ahmad Nassar care, tot prin intermediul unei postări pe platforma X, a lansat un atac la adresa oamenilor care au suspendat-o pe Simona Halep.

„În primul rând, suntem fericiți pentru că Simona și-a spălat numele. Totuși, nu vreau să spun că acest lucru este o victorie. Nimeni nu a avut nimic de câștigat.

Ea nu își va primi anul și jumătate înapoi (n.r. perioada în care a fost suspendată). Nu își va primi punctele înapoi și nici banii pe care i-ar fi primit, sub formă de premii. TAS a decis că suspendarea Simonei a expirat în luna iulie a anului trecut… are cineva o mașină a timpului?!

Asta trebuie să se schimbe. O să lucrăm pentru a le schimba”, a notat Nassar, pe X.

Reclamă

Mouratoglou a repostat mesajul transmis de Nassar și a făcut următorul comentariu: „Lipsa de egalitate este incredibilă! Da, asta trebuie să se schimbe!”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și