Închide meniul

CTP, decizie radicală înaintea finalei Australian Open 2023: „Protestez! Nu mă voi uita la meci!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 ianuarie 2023, 19:35

CTP, decizie radicală înaintea finalei Australian Open 2023: Protestez! Nu mă voi uita la meci!”

CTP se teme pentru Simona Halep, după apariţiea celui de-al doilea caz de doping

Cristian Tudor Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

CTP a luat o decizie radicală înaintea finalei Australian Open 2023, care se va disputa între Novak Djokovic și Stefanos Tsitsipas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala dintre Novak Djokovic și Stefanos Tsitsipas se va disputa duminică.

CTP, decizie radicală înaintea finalei Australian Open 2023

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a decis să nu urmărească finala de la Australian Open 2023, după ce tatăl lui Novak Djokovic s-a fotografiat cu mai mulți fani ruși care aveau pe tricouri simbolul Z și un steag cu chipul lui Vladimir Putin.

„Nu voi scrie nimic despre finala AOpen.

«Tata trecea pe acolo. Erau multe steaguri ale Serbiei. Asta a crezut el. Credea că se fotografiază cu cineva din Serbia. Atâta tot».

Reclamă

O nouă mostră de prostire în față a unei lumi întregi, după cele de acum un an, produsă de Novak Djoković. Este «explicația» campionului sârb pentru cel mai nou gest respingător făcut de tatăl său; cunoscut ca antioccidental agresiv, conspiraționist mondial și proputin, S. Djoković s-a filmat la Melbourne, așa cum se poate vedea pe net, clar și pentru idioții drept care ne ia fiul lui, împreună cu un hăndrălău care poartă pe piept simbolul sinistru Z și în mâini un steag al Rusiei cu chipul lui Putin imprimat pe el. Ăsta e steagul Serbiei, de care ne spune N. Djoković.

Nu voi scrie nimic despre finala Australian Open de mâine, deoarece nu mă voi uita la meci. Protestez și eu cum pot împotriva minciunilor și măgăriilor marca Djoković”, a scris CTP, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Directorul Australian Open: „Sfatul meu e să aveți mare grijă!”

„Sfatul meu pentru voi e să aveți mare grijă, pentru că acesta este un eveniment de o însemnătate globală. E o platformă. Când intră sute de mii de oameni pe porți, e normal să ai câțiva care vin cu intenția de a deranja, dar nu vă prindeți în mijlocul lor.

Au înțeles asta complet. Familia a fost înțelegătoare. Au fost supărați că s-a interpretat astfel, nu a existat această intenție. Tatăl lui Novak nu suține războiul și se concentrează pentru a sprijini pacea”, a fost mesajul transmis de Craig Tiley, directorul Australian Open, pentru familia Djokovic, potrivit France24.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și