Închide meniul

Tatăl lui Novak Djokovic, gest controversat la Australian Open. S-a fotografiat cu un steag al Rusiei pe care era chipul lui Vladimir Putin

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2023, 9:12

Tatăl lui Novak Djokovic, gest controversat la Australian Open. S-a fotografiat cu un steag al Rusiei pe care era chipul lui Vladimir Putin

Tatăl lui Novak Djokovic, Srdan Djokovic, gest controversat la Australian Open

Srdan Djokovic este tatăl lui Novak Djokovic / Colaj Profimediaimages/Youtube

Tatăl lui Novak Djokovic a făcut un gest controversat la Australian Open 2023. Srdjan Djokovic s-a fotografiat cu un steag al Rusiei la scurt timp după ce fiul său a obţinut calificarea în semifinalele turneului de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic senior s-a alăturat unui grup de fani sârbi care au manifestat, în tribunele arenei, cu un steag al Rusiei pe care era afişat chipul lui Vladimir Putin. Srdjan a făcut poze cu aceştia, iar filmarea a devenit virală pe reţelele sociale.

VEZI AICI VIDEO CU TATĂL LUI NOVAK DJOKOVIC

Tatăl lui Novak Djokovic a făcut un gest controversat la Australian Open 2023

Tatăl lui „Nole” a şi semnat un autograf pentru un bărbat care a purtat un tricou cu litera „Z”, cea care a devenit un simbol al ruşilor în războiul din Ucraina. Poliţiştii şi organizatorii de la Australian Open au şi anunţat că fanii care au afişat steagurile Rusiei au fost evacuaţi de pe Melbourne Park.

Un grup restrâns de oameni a afișat steaguri și simboluri nepotrivite și i-a amenințat pe agenții de securitate la finalul unui meci de miercuri seara. Fanii în cauză au fost evacuați.

Reclamă

Jucătorii și echipele lor au fost informați și li s-au reamintit politica de desfăşurare a evenimentului cu privire la steaguri și simboluri, pentru a evita orice situație care are potențialul de a perturba. Continuăm să lucrăm îndeaproape cu agențiile de securitate pentru aplicarea legii„, se anunţă într-un comunicat al Tennis Australia, anunţă dailymail.co.uk.

Srdjan Djokovic a fost surprins în timp ce le-a transmis un mesaj fanilor care au intrat în arenă cu steagurile Rusiei. Acesta a avut o reacţie uluitoare şi anul trecut, când Novak Djokovic a fost deportat pentru că nu era vaccinat. A acuzat statul australian că a încercat să-i „asasineze” pe urmaşii fiului său.

Novak Djokovic, în semifinale la Australian Open

Sârbul Novak Djokovic, numărul 5 mondial şi cap de serie 4, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de Grand Slam de la Australian Open.

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic l-a învins în sferturi pe rusul Andrei Rublev, locul 6 ATP şi favorit 5, scor 6-1, 6-2, 6-4, în două ore şi trei minute. În semifinale, sârbul îl va întâlni pe sportivul american Tommy Paul, locul 35 ATP.

În cealaltă semifinală vor juca rusul Karen Haceanov (20 ATP şi favorit 18) şi grecul Stefanos Tsitsipas (4 ATP şi favorit 3), anunţă news.ro.

Novak Djokovic a câştigat de nouă ori Australian Open, în timp ce Tommy Paul este în premieră în semifinalele unui Grand Slam. Pentru Haceanov este a doua semifinală a unui turneu major, după US Open 2022 (înfrângere în faţa lui Casper Ruud).

Tsitsipas a mai jucat în semifinale la Australian Open în 2019 (înfrângere în faţa lui Rafael Nadal), 2021 (înfrângere în faţa lui Daniil Medvedev) şi 2022 (înfrângere în faţa lui Daniil Medvedev). În 2021, el a ajuns până în finală la French Open, însă a fost învins de Novak Djokovic.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și