Închide meniul

Cum arată clasamentul WTA după ce Simona Halep a învins-o pe Sorana Cîrstea în optimile Indian Wells! Simo, cea mai bine clasată româncă din ierarhie

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 martie 2022, 21:54

Cum arată clasamentul WTA după ce Simona Halep a învins-o pe Sorana Cîrstea în optimile Indian Wells! Simo, cea mai bine clasată româncă din ierarhie

Simona Halep se află pe locul 19 WTA

Profimedia

Simona Halep și Sorana Cîrstea erau despărțite doar de 57 de puncte în clasamentul WTA înaintea confruntării din sferturile Indian Wells. Cele două știau că cea care câștigă meciul va fi cea mai bine clasată româncă din ierarhia mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, cea mai bine clasată româncă din clasamentul WTA după victoria cu Sorana Cîrstea

Halep a ajuns la 2047 de puncte grație victoriei, în timp ce Sorana a rămas cu 1865 de puncte. În clasamentul WTA LIVE, Simo ocupă locul 22, în timp ce Sorana a căzut pe 26.

Clasamentul WTA LIVE

Simona Halep, prima reacţie după ce s-a calificat în sferturi la Indian Wells

Simona a câştigat confruntarea cu Sorana Cîrstea la capătul unui meci care a durat o oră şi 24 de minute. La final, „Simo” a lăudat prestaţia Soranei Cîrstea şi le-a transmis un mesaj special fanilor din America, care au încurajat-o pe parcursul duelului.

„M-am bucurcat să joc aici, m-am simţit ca acasă. Le mulţumesc tuturor. Nu a fost un meci uşor. E mereu greu să joci împotriva unei sportive din România.

Chiar dacă mi-am pierdut returul în setul doi, m-am simţit încrezătoare până la final şi am reuşit să câştig. Toată lumea e fericită şi îmi dă o stare foarte bună!”, a declarat Simona Halep la finalul meciului cu Sorana Cîrstea.

Reclamă

La finalul meciului, Simona a aplaudat-o pe Sorana în momentul în care aceasta a părăsit arena, iar crainicul i-a rostit numele. Cele două jucătoare nu s-au salutat însă și la începutul meciului, când au stat la distanță una de cealaltă.

Indian Wells | Simona Halep – Sorana Cîrstea. Meciurile directe

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și