Închide meniul

Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 martie 2024, 7:41

Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit

Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami

Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami - WTA Romania

Darren Cahill a fost surprins alături de Simona Halep, la antrenamentele de la Miami, susţinute de româncă cu o zi înaintea meciului cu Paula Badosa, primul al ei de la revenirea în circuit, după suspendarea pentru dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cahill a ţinut să fie alături de fosta lui elevă în Florida şi a avut mai multe dialoguri cu Simona, care a jucat la o intensitate maximă schimburile cu Joao Monteiro.

Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami

Chiar dacă australianul i-a întins din nou o mână de ajutor celei pe care a făcut-o campioană la Roland Garros 2019, nu există posibilitatea ca momentan acesta să devină antrenorul sportivei noastre. Colaborarea cu Jannik Sinner rămâne valabilă.

Darren Cahill şi-a petrecut câteva ore alături de Simona Halep, în contextul în care Sinner nu ajunsese încă la Miami, astfel că fanii nu pot decât să viseze la o nouă echipă Darren – Simona.

Reclamă

Darren Cahill, ajutor uriaş pentru Simona Halep, imediat după revenirea în circuit

Darren Cahill i-a acordat un ajutor uriaş fostei sale eleve, Simona Halep, alături de care a fost şi în cea mai neagră perioadă a carierei, după ce a fost suspendată pentru dopaj.

Directorul competiţiei de la Miami a fost cel care a dezvăluit dialogul avut cu Darren Cahill, cel care a condus-o pe Simo spre primul titlu de Grand Slam al carierei. Australianul a oferit garanţii pentru starea fizică a sportivei noastre.

După discuţia dintre cei doi, organizatorii au luat decizia de a-i acorda un wild-card, pe care îl păstraseră pentru eventuala revenire a dublei câştigătoare de Grand Slam.

Reclamă 4 / 0/3

„Am avut un sentiment că trebuie să fim pregătiți în caz că ea cere un wildcard. Am avut multe discuții despre wildcard-uri și, spre norocul nostru, am ‘salvat’ un wildcard pe tabloul principal feminin, pentru că nu știi niciodată ce se întâmplă.

Nu vrei să trimiți pe teren pe cineva care nu s-a pregătit. Ar fi în detrimentul lor, nu vrem ca ei să iasă pe teren și să fie ‘uciși’. (n.r. – după discuția cu Darren Cahill) Am ajuns la concluzia că o vom primi cu brațele deschise”, a spus James Blake, citat de tennis.com.

Simona Halep – Paula Badosa, în primul tur de la Miami

Simona Halep va evolua împotriva Paulei Badosa, în primul meci de la revenirea în circuit. Partida se va disputa marţi, de la ora 22:00, şi poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe as.ro.

Pentru Simona Halep, aceasta va fi a zecea prezenţă la turneul de la Miami. Cele mai bune performanţe au fost obţinute în 2015 şi 2019, atunci când românca de 32 de ani a atins semifinalele.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și