Închide meniul
VIDEO

Darren Cahill, premiat la Australian Open 2024, după victoria lui Jannik Sinner. Gestul uriaş al lui Darren

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 ianuarie 2024, 15:41

Darren Cahill, premiat la Australian Open 2024, după victoria lui Jannik Sinner. Gestul uriaş al lui Darren

Darren Cahill, premiat la Australian Open 2024, după victoria lui Jannik Sinner

Darren Cahill şi echipa lui Jannik Sinner - X Australian Open

Uriaşul Darren Cahill a fost premiat la Australian Open 2024, alături de celălalt antrenor al echipei lui Jannik Sinner, Simone Vagnozzi, după victoria istorică a italianului, la primul Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cahill a demonstrat din nou că este unul dintre cei mai mari antrenori din istoria tenisului. El l-a ajutat pe italianul de 22 de ani să câştige primul său Grand Slam al carierei.

Darren Cahill, premiat la Australian Open 2024, după victoria lui Jannik Sinner

Cahill şi echipa sa au primit un trofeu din partea organizatorilor şi aceştia s-au fotografiat alături de noul campion de la Melbourne, primul din afara top 3 (Djokovic, Federer, Nadal) din ultimii 10 ani. Cahill nu a stat pe gânduri şi i-a cedat lui Simone Vagnozzi trofeul, încă o dovadă că este un mare campion.

Cahill este unul dintre numele mari din lumea tenisului. Sinner este al patrulea jucător care se impune la un Grand Slam sub comanda australianului ajuns la 58 de ani.

Reclamă

Primul a fost Lleyton Hewitt, în 2001 la US Open, acesta fiind urmat de Andre Agassi (2003, Australian Open). După cum bine ştim, Simona Halep şi-a adjudecat primul ei Grand Slam alături de Darren (2018), iar acum a venit rândul lui Sinner să intre pe uriaşa listă.

Mai mult, Cahill în transforma pe Hewitt în cel mai tânăr număr unu mondial, dar şi pe Agassi în cel mai în vârstă lider mondial la acel moment (1 mai 2003).

Jannik Sinner, după ce a câştigat Australian Open 2024, primul său turneu de Grand Slam

Jannik Sinner a avut o primă reacţie după ce a câştigat Australian Open 2024, primul turneu de Grand Slam pentru elevul lui Darren Cahill. Jucătorul de 22 de ani s-a impus la Melbourne după o finală epică cu Daniil Medvedev.

Reclamă 4 / 0/3

Italianul a fost condus cu 2-0 la seturi, dar a avut o revenire uriaşă, impunându-se cu 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3, la capătul unei finale în care în setul decisiv rusul a acuzat oboseala celor peste 24 de ore petrecute pe teren la această ediţie.

Sinner este primul jucător din afara Top 3 (Djokovic, Nadal, Federer) care câştigă Australian Open după 10 ani. Jannik a devenit şi primul italian care câştigă un Grand Slam, după o pauză de 48 de ani, de la performanţa lui Adiano Panatta (Roland Garros 1976). El este şi primul italian campion la AO.

Sinner: „Nu e uşor cu mine, sunt încă tânăr

„În primul rând, vreau să îl felicit pe Daniil pentru turneul fantastic pe care l-a făcut. În fiecare meci găsesc un jucător care să mă facă mai bun, iar tu mă inspiri. Este remarcabil cum ai luptat pentru fiecare minge şi sunt sigur că acest trofeu va ajunge al tău la un moment dat. Îţi doresc succes pentru tot restul sezonului.

Este un turneu uriaş pentru mine şi vreau să le mulţumesc tuturor că aţi făcut acest Grand Slam special. Pentru cei din tabăra mea, vrem să devenim din ce în ce mai buni. Nu e uşor cu mine, sunt încă tânăr. Vă mulţumesc pentru ajutor.

Fanii m-au ajutat pe tot parcursul turneului. Au părut mai mult de 15.000 de oameni în tribune. Le-aş dori tuturor să aibă părinţi ca ai mei, m-au lăsat să aleg ce să fac în viaţă şi nu au pus presiune pe mine. Nu mai ştiu ce să spun. Ne vedem anul viitor, voi fi aici”, a spus Sinner, la Eurosport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și