Închide meniul

Darren Cahill, prima reacţie după ce Simona Halep a încetat colaborarea cu el. „Îţi mulţumesc pentru tot. Eşti extraordinară!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2021, 8:33

Darren Cahill, prima reacţie după ce Simona Halep a încetat colaborarea cu el. „Îţi mulţumesc pentru tot. Eşti extraordinară!

Simona Halep şi Darren Cahill nu mai colaborează

Profimediaimages

  • Darren Cahill nu mai este antrenorul Simonei Halep
  • Cei doi au încetat colaborarea care a fost una de mare succes

Antrenorul australian a avut o primă reacţie după ce s-a aflat că nu va mai face parte din echipa ocupantei locului 14 WTA. Darren Cahill a reacţionat pe Twitter, la postarea Simonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darren Cahill, prima reacţie după ce nu mai este antrenorul Simonei Halep

Eu îţi mulţumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fiu, alături de tine, în această incredibilă călătorie. Îmi amintesc această fotografie, de mai sus, de parcă ar fi fost ieri şi este doar una dintre numeroasele amintiri uimitoare. Eşti o jucătoare extraordinară dar, cel mai important, o persoană grozavă şi un bun prieten. Toate cele bune, Simo„, a transmis Cahill.

Reclamă

Simona Halep şi Darren Cahill au avut o colaborare fructuoasă. Antrenorul australian i-a fost alături în 2018, an în care Simona Halep a câştigat Roland Garros, primul turneu de Grand Slam din carieră.

Simona Halep a anunţat că Darren Cahill nu mai este antrenorul său

După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună„, a scris Simona Halep pe reţelele de socializare.

Reclamă

Cahill este cel care a ajutat-o pe româncă să devină numărul 1 WTA. El a obținut performanțe uriașe și cu alți jucători de top. L-a ajutat pe Lleyton Hewitt să devină cel mai tânăr jucător din istorie care devine lider ATP. Mai mult, cu Darren în echipă, Andre Agassi a ajuns cel mai în vârstă jucător care ajunge pe primul loc în clasamentul mondial. Darren Cahill a colaborat și cu Sorana Cîrstea, Ana Ivanovic și Daniela Hantuchova până să ajungă să o antreneze pe Simona Halep.

Halep şi Cahill au făcut echipă încă din 2015, dar nu este prima dată când se întrerupe colaborarea. La finalul anului 2018, australianul transmitea un mesaj plin de emoţie: „Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce ţin de familia mea”, a anunţat australianul. A ratat astfel șansa de a o vedea pe „Simo”, din lojă, cum devine campioană la Wimbledon. Daniel Dobre a pregătit-o atunci pe cea mai bună jucătoare din România.

În cele din urmă, la finalul sezonului, Cahill a revenit alături de Simona. Cei doi au continuat să obțină performanțe uimitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”