Închide meniul

Darren Cahill s-a întâlnit cu altă jucătoare din România, după ședința de „gradul 0” cu Simona Halep: „Îmi împrumuți forehand-ul tău?”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 noiembrie 2022, 10:09

Darren Cahill s-a întâlnit cu altă jucătoare din România, după ședința de „gradul 0 cu Simona Halep: „Îmi împrumuți forehand-ul tău?

Darren Cahill urmărește un antrenament

Darren Cahill este fostul antrenor al Simonei Halep / Profimedia Images

Darren Cahill s-a întâlnit cu altă jucătoare din România, după ședința de „gradul 0” cu Simona Halep. „Simo” și fostul său antrenor s-au văzut vineri la un restaurant din București pentru a discuta despre scandalul de dopaj în care este implicată dubla campioană de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După întâlnirea de urgență pe care a avut-o cu Simona Halep, Darren Cahill a fost surprins alături de altă jucătoare din țară. Este vorba despre Veronica Cervac, o junioară promițătoare.

Darren Cahill s-a întâlnit cu altă jucătoare din România, după ședința de „gradul 0” cu Simona Halep

Tânăra sportivă a postat o fotografie alături de Cahill, de pe terenul de antrenament.

„Sunt bucuroasă că te-am întâlnit, Darren!”, a scris Veronica Cervac, pe contul de Instagram. Iar răspunsul fostului antrenor al Simonei Halep a venit imediat.

Australianul s-a arătat impresionat de forehand-ul junioarei din România, care visează să îi calce pe urme Simonei Halep.

Reclamă

„Și eu, Veronica! Îmi poți împrumuta, te rog, forehand-ul tău?”, a fost replica genială a lui Darren Cahill.

Darren Cahill, alături de junioara Veronica Cervac
Darren Cahill, alături de junioara Veronica Cervac

Simona Halep şi Darren Cahill, întâlnire de urgenţă în Bucureşti

Simona Halep şi Darren Cahill, întâlnire de urgenţă în Bucureşti! În contextul scandalului de dopaj în care este implicată campioana noastră, e posibil ca australianul să aibă un rol în procesul în care Simo va încerca să îşi dovedească nevinovăţia.

Conform prosport.ro, cei doi s-au întâlnit la un restaurant din Capitală, Cahill ajungând în România de la Paris. Sursa citată susţine că Darren i-ar fi recomandat o anumită firmă de avocatură din New York.

Reclamă 4 / 0/3

Halep şi Darren au vorbit, cel mai probabil, şi despre felul în care românca ar trebui să se apere în procesul care va fi decisiv pentru întreaga ei carieră.

Asta în situaţia în care Darren este unul dintre cei mai importanţi oameni din cariera Simonei Halep. În mai multe rânduri, Simo a susţinut că fostul ei antrenor face parte din familia ei.

Ce a spus Darren Cahill, după ce Simona Halep a fost acuzată de dopaj

De altfel, Cahill a fost cel care a avut cel mai puternic mesaj, după ce Simona Halep a fost acuzată că s-a dopat cu roxadustat. Darren Cahill bagă mâna în foc pentru faptul că Halep nu ar fi luat niciodată o substanţă interzisă.

„Chiar dacă nu mai lucrez cu Simona Halep, vreau să vorbesc răspicat despre persoana pe care o cunosc și despre sportivul cu care am lucrat timp de 6 ani. În primul rând, și cel mai important, NU există nicio șansă ca Simona să ia o substanță interzisă în mod intenționat. Niciuna. Zero.

Este un sportiv care se stresa legat de orice îi era prescris de către un medic (ceea ce se întâmpla rar) sau despre orice supliment pe care-l lua sau pe care lua în calcul să-l consume. Simona spunea mereu «Te rog, verifică asta de două sau de trei ori pentru a fi siguri că este legal, sigur și că permis.

Dacă nu ești sigur, nu îl iau». Ambii credem în programul de testare al Agenției Internaționale de Integritate și mereu discutam despre numărul de dăți în care a fost testată, atât în turnee, cât și în afara lor.

A făcut-o fără să se plângă, fiind sigură că și alți atleți erau testați la fel de des. Era important pentru ea să concureze împotriva unor sportivi era important pentru ea. Este important pentru toată lumea. Integritatea Simonei este impecabilă.

Reclamă

Respectă oamenii, iubește jocul și mereu a fost umilă și o campioană abordabilă. Am privit cu mândrie la persoana care a devenit, care s-a maturizat și văzând compasiunea pe care a arătat-o.

Nu vorbesc despre lucrurile pe care le vede lumea tenisului, vorbesc despre bunătatea și atenția ei pe care puțini au fost norocoși să le simtă. Sunt genul de acțiuni făcute din dragoste, nu din publicitate”, a scris Darren Cahill pe Instagram.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și