Închide meniul

De ce cazul Simonei Halep e amânat atât de mult! Un cunoscut avocat a dezvăluit motivul: „Îi înţeleg nemulţumirea”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 mai 2023, 16:30

Reclamă
De ce cazul Simonei Halep e amânat atât de mult! Un cunoscut avocat a dezvăluit motivul: Îi înţeleg nemulţumirea”

Simona Halep, anunţ de ultimă oră despre decizia în cazul de dopaj

Simona Halep, la o conferinţă de presă / Profimedia Images

Un cunoscut avocat sportiv a vorbit despre situaţia Simonei Halep. Iată de ce cazul Simonei Halep e amânat atât de mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avocatul sportiv Srinivasan Saimani a explicat de ce durează atât de mult până când Simona Halep va fi judecată. Saimani a precizat că este vorba despre o supraîncărcare a sistemului. Saimani e specializat în cazuri precum cel al Simonei Halep.

De ce cazul Simonei Halep e amânat atât de mult!

Nu o pot contrazice pe Simona Halep. Sunt de acord cu nemulțumirea ei, în mare parte. Chiar eu am reprezentat sportivi în probleme în care procedurile au înregistrat întârzieri semnificative de la data emiterii notificării de acuzare.

De partea cealaltă, este vorba despre un sistem supraîncărcat, care lucrează peste program pentru a gestiona numărul de cazuri anti-doping.

Reglementările prevăd includerea perioadei de suspendare provizorie în pedeapsa finală, însă asta nu compensează timpul pierdut în așteptarea deciziei, departe de antrenamente și competiții”, a declarat Srinivasan Saimani, citat de Reuters.

Reclamă

Simona Halep este programată să fie audiată pe 28 mai.

Simona Halep, depăşită oficial de Irina Begu în clasamentul WTA

Simona Halep a fost depăşită oficial de Irina Begu în clasamentul WTA, după actualizările de luni. Begu devine astfel prima rachetă a României , după zece ani în care „Simo” a reprezentat acest fapt.

Sorana Cîrstea a făcut un salt important în clasamentul WTA, după succesul de la Reus. Românca se luptă pentru a deveni cap de serie la Roland Garros.

Reclamă 4 / 0/3

Begu, care a ajuns până în sferturile de finală la turneul de la Madrid, a urcat opt poziţii faţă de clasamentul din 24 aprilie şi este e locul 27, cu 1443 de puncte.

Simona Halep, suspendată pentru dopaj, a coborât patru locuri şi este pe 30, cu 1350 de puncte.

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep în scandalul de dopaj. Omul de afaceri consideră că dubla câștigătoare de Grand Slam nu a încălcat regulamentul, cel puțin nu cu bună știință.

Se antrenează în fiecare zi, acolo la mine, la Stejarii, de parcă ar trebui să joace mâine. Îmi spune că nu, că iar au amânat-o.

După părerea mea, această manipulare care se face în lumea sportului este impermisibilă. Dacă tu ești declarat pozitiv atât în proba A, cât și în proba B, ești pozitiv.

De ce ești pozitiv? Legea care a făcut WADA – compania mondială care are sarcina de a se ocupa cu aceste treburi care aparțin de fapt Comitetului Olimpic Internațional – eu am fost unul dintre cei cinci care au format-o, în anii 2000.

Pozitiv e pozitiv. Dacă cinci te țin cu gura deschisă și al șaselea îți bagă ceva pe gură, ești pozitiv. Dar ăia sunt criminali și nu poți să fii considerat vinovat. Așa și cu Simona Halep. La 31 de ani, la US Open, unde niciodată nu a fost as, știind că a fost verificată cu trei zile înainte, după meci, automat după ce iese de pe teren… atât de tâmpită nu poate să fie nu Simona, care e o fată inteligentă, ci nimeni.

Reclamă

Se pare că au și găsit cam de unde vine. Mai mult decât atâta, este o probă care arată 0,00-nu-știu-cât la sută. De ce Federația Internațională și tribunalele o țin atâta?

Cine o să fie responsabil, dacă cumva Simona Halep nu e vinovată, sau este vinovată indirect, de toate aceste luni în care un profesionist a fost oprit să își facă meseria?”, a declarat Ion Țiriac, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și