Închide meniul

Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami

Dan Roșu Publicat: 19 martie 2024, 3:32 / Actualizat: 19 martie 2024, 8:32

Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami

Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani

Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani - Profimedia Images

Dramă pentru Aryna Sabalenka: iubitul ei, Konstantin Koltsov, a murit la doar 42 de ani. Fost jucător de hochei, acesta se afla alături de dubla câştigătoare de Grand Slam la Miami, acolo unde şi locuiesc cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teribilul anunţ a fost făcut de site-ul federaţiei de hochei din Belarus, în această noapte. Sursa nu a oferit detalii despre cauza decesului fostului internaţional, care a fost şi căpitan al naţionalei Belarusului.

„Cu mare regret vă informăm că antrenorul nostru, Konstantin Koltsov, a încetat din viață. El a fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani.

Konstantin și-a scris pentru totdeauna numele în istoria clubului nostru”, a fost anunțul trist al rușilor de la Salavat Yulaev, club al cărui antrenor era.

Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani

Koltsov a jucat hochei până în 2016, atunci când s-a retras de la Dinamo Minks. Aryna şi Konstantin formau un cuplu din 2021, atunci când Aryna posta primele imagini cu cei doi.

Koltsov lasă în urmă şi trei copii, pe care îi avea dintr-o relaţie anterioară, Daniel, Alexander şi Stefan. „Probabil că voi fi o mamă vitregă bună”, spunea Aryna, în decembrie 2022. Konstantin s-a despărţit de fosta soţie, Yulia, în 2020.

Aryna Sabalenka se va retrage, cel mai probabil de la turneul de la Miami, acolo unde, în acest moment, e programată să evolueze în turul 2, cu învingătoarea dintre Simona Halep şi Paula Badosa.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și