Închide meniul

Elena Rybakina – Jessica Pegula, prima semifinală de la Miami

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 martie 2023, 10:38

Elena Rybakina – Jessica Pegula este prima semifinală de la Miami, dotat cu premii totale de 8,8 milioane de dolari. Cele două jucătoare s-au calificat marți, în penultimul act al competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rybakina, numărul 7 mondial, laureată recent la Indian Wells, s-a impus cu 6-3, 6-0 în faţa italiencei Martina Trevisan (24 WTA), şi rămâne în cursă pentru Sunshine Double.

Elena Rybakina – Jessica Pegula, prima semifinală de la Miami

Kazaha de 23 de ani, campioana en titre de la Wimbledon şi finalistă anul acesta la Australian Open, a ajuns la 12 victorii consecutive. Ea a reuşit 10 aşi în meciul cu Trevisan, ajungând la 201 în acest an.

Doar trei jucătoare au reuşit Sunshine Double (dubla Indian Wells/Miami) în acelaşi an, Steffi Graf de două ori, Kim Clijsters şi Victoria Azarenka.

Victorie pentru Pegula, la Miami

Jessica Pegula, numărul trei mondial, a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de rusoaica Anastasia Potapova (26 WTA), 4-6, 6-3, 7-6 (7/2). Potapova a condus în decisiv cu 5-3, avut două mingi de set la 5-4, dar Pegula a reuşit să le anuleze şi să trimită setul în tiebreak, unde a câştigat clar.

Reclamă

Pegula, care a învins-o pe Potapova şi la Indian Wells, are acum 4-0 în disputele directe cu rusoaica.

Miercuri, în celelalte sferturi de finală, românca Sorana Cîrstea o va înfrunta pe belarusa Arina Sabalenka, numărul doi mondial, iar cehoaica Petra Kvitova va primi replica rusoaicei Ekaterina Alexandrova.

Bianca Andreescu, după accidentarea dură de la Miami

Bianca Andreescu a avut o primă reacție după accidentarea dură de la Miami. Bianca a ţinut să le mulţumească fanilor săi pentru susţinere şi a precizat că aşteaptă în continuare rezultatele testelor după accidentarea la glezna stângă, care a forţat-o să abandoneze marţi în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), informează Reuters.

Reclamă 4 / 0/3

Andreescu, campioană la US Open în 2019, s-a prăbuşit pe teren ţipând de durere, ţinându-se cu mâinile de gleznă, în timpul setului al doilea al meciului cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, înainte de a părăsi arena într-un scaun cu rotile.

„M-am trezit cu o orteză la picior. Ştie cineva ce s-a întâmplat?”, a scris jucătoarea de origine română pe Twitter. „Într-o notă serioasă… aceasta a fost cea mai mare durere pe care am simţit-o şi mă rog să nu fie nimic grav. Încă aştept rezultatele oficiale. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile şi cuvintele frumoase, nu trec neobservate”, a adăugat Andreescu.

Canadianca, în vârstă de 22 de ani, s-a confruntat cu o serie de accidentări după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finala US Open 2019.

La Miami, Banca Andreescu, finalista ediţiei 2021 a acestui turneu, le-a învins pe Emma Răducanu, Maria Sakkari, favorita numărul 7, şi Sofia Kenin, pentru a ajunge în optimile de finală. Ea conducea cu 2-0 în setul secund cu Alexandrova înainte de a abandona, după ce rusoaica se impusese la tiebreak în primul set.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și