Închide meniul
VIDEO

Emma Răducanu, cuvinte uriaşe despre idolul Simona Halep! „Este o experienţă incredibilă”

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2021, 13:09

Emma Răducanu, cuvinte uriaşe despre idolul Simona Halep! „Este o experienţă incredibilă

Emma Răducanu, cuvinte uriaşe despre idolul Simona Halep

Profimediaimages

  • Emma Răducanu e în sferturi la US Open
  • Simona Halep este idolul lui Răducanu

„Idolii mei sunt Simona Halep şi Li Na. E absolut incredibil să o văd pe aici, la o plimbare şi să ne salutăm. I-am spus „Bună!”. Este o experienţă incredibilă”, a spus jucătoarea din Marea Britanie, citată de eurosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, sezon incredibil la doar 18 ani

Emma Răducanu are parte de un sezon extraordinar. După ce atins optimile la Wimbledon, aceasta a demonstrat că nu a fost o pură întâmplare. La US Open, venită din calificări, ea a ajuns deja în sferturile de finală.

Reclamă

Emma a disputat deja şapte meciuri şi nu a pierdut niciun set! A trecut pe rând, pe tabloul principal, de Voegele (6-2, 6-3), Zhang (6-2, 6-4), Sorribes Tormo (6-0, 6-1) şi de Rogers (6-2, 6-1).

Răducanu face spectacol la US Open

Emma Răducanu este în sferturi la US Open. Sportiva cu origini în România a învins-o în două seturi, 6-2, 6-1 pe Shelby Rogers. Este pentru prima dată când Emma Răducanu ajunge în sferturi la New York.

Reclamă

”Înseamnă foarte mult pentru mine că am ieșit aici pe teren și am performat. Shelby Rogers este un adversar extrem de experimentat, așa că știam că va trebui să joc foarte bine pentru a câștiga.

Am jucat pentru prima dată pe Artur Ashe, am fost puțin emoţionată la început, dar sunt foarte mândră de mine, de modul în care am reușit să-mi controlez emoțiile și să găsesc un nivel care la final m-a dus către victorie. Cred că fiecare are drumul său.

Personal, sunt surprinsă că sunt aici. Nu mă așteptam. Știam că fac lucruri bune, care vor da roade odată, dar nu știam când se va întâmpla asta”, a spus Emma Răducanu după meci.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, anunţ după eliminarea de la US Open

Simona Halep s-a întors în România după ce a fost eliminată de Elina Svitolina din optimile de finală de la US Open. Ocupanta locului 13 WTA a cedat în două seturi, scor 3-6, 3-6.

Halep a anunţat că este mulţumită de parcursul avut în turneul de Grand Slam, în condiţiile în care s-a confruntat cu mari probleme medicale în acest an. Campioana noastră asigură că a scăpat de accidentări şi este pregătită să încheie sezonul în forţă.

„Sunt mulţumită de ceea ce am făcut, mai ales după o pauză atât de lungă. Niciodată nu am stat mai mult de 3-4 luni fără meciuri oficiale. Fizic sunt bine, nu mai am nicio accidentare. Am avut la Cincinatti o mică ruptură la muşchiul de la picior, dar n-a fost foarte gravă… după câteva zile de pauză am putut să joc bandajată„, a declarat Simona Halep pe aeroport.

Simona Halep urmează să se căsătorească săptămâna viitoare, dar nu are timp să plece în luna de miere. Îşi doreşte să fie în cea mai bună formă la Indian Wells, turneu care se va disputa între 6 şi 17 octombrie.

„Voi avea câteva zile de pauză şi voi continua antrenamentele. Am zis că o să o las mai moale în sensul că nu vreau să forţez acum, după ce mi-am revenit. (Reporter: Mergi la Indian Wells?) Normal, da!

A fost greu să joc pe hard şi mai ales la cel mai înalt nivel în tenis. Am avut meciuri foarte grele, le-am simţit de la început, de la turneul din Canada„, a mai spus Simona.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”