Închide meniul

Fostul antrenor al Simonei Halep l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou: „A fost cu jumătate de măsură!”

Viviana Moraru Publicat: 12 februarie 2024, 17:57

Reclamă
Fostul antrenor al Simonei Halep l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou: „A fost cu jumătate de măsură!

Fostul antrenor al Simonei Halep l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou/ Profimedia

Fostul antrenor al Simonei Halep l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou. Artemon Apostu-Efremov este de părere că antrenorul francez a oferit declaraţii mult prea târziu în cazul de dopaj al româncei, şi acestea au fost cu jumătate de măsură, deoarece a declarat că doar se simte responsabil pentru ceea ce i se întâmplă acesteia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost audiată la TAS în perioada 7-9 februarie. Românca nu ştie la ce dată îşi va afla verdictul final, după ce iniţial a primit o suspendare de patru ani.

Fostul antrenor al Simonei Halep l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou

Fostul antrenor al Simonei Halep a declarat că fostul lider WTA a căzut într-o capcană, fiind convins că românca nu s-ar fi dopat intenţionat. Artemon Apostu-Efremov l-a criticat pe Patrick Mouratoglou pentru faptul că acesta nu s-a declarat vinovat pentru scandalul în care este implicată românca, ci doar a declarat că se simte responsabil pentru situaţia ei.

De asemenea, fostul antrenorul al lui Halep a mai declarat că Simona Halep va plăti singură pentru scandalul de dopaj, deoarece Mouratoglou a oferit declaraţii mult prea târziu despre cazul ei.

„E clar: ea a căzut, cumva, într-o capcană. Eu, știind-o pe Simona, a fost, de-a lungul carierei, extrem de atentă la aceste detalii.

Reclamă

Declarația lui Mouratoglou a venit foarte târziu și a fost cu jumătate de măsură. Nu a spus: ‘sunt vinovat, îmi asum, echipa mea a greșit’, ci a zis că se simte responsabil.

Ce e mai rău în situația asta e că va fi singura care va plăti. Oricum a plătit deja, timp de doi ani de zile. Cumva, Mouratoglou a reușit să se strecoare. Simona a rămas singură în fața reflectoarelor, pentru foarte mult timp”, a declarat Artemon Apostu-Efremov, conform sport.ro.

Elisabeta Lipă o susţine necondiţionat pe Simona Halep

Elisabeta Lipă o susţine necondiţionat pe Simona Halep. Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport a vorbit despre cazul fostului lider WTA. Halep a fost audiată la Lausanne în urmă cu câteva zile şi aşteaptă un verdict favorabil de la TAS.

Reclamă 4 / 0/3

Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, a afirmat, luni, că este ferm convinsă că jucătoarea de tenis Simona Halep e nevinovată în cazul de dopaj în care a fost suspendată pe patru ani de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului, potrivit agerpres.ro.

„Dacă aş şti ce şanse are, la TAS, Simona Halep, v-aş spune, dar Dumnezeu şi cei care o judecă ştiu ce verdict vor da. Eu pot să spun că doar în pielea ei să nu fii, pentru că nu este uşor psihic să treci prin aşa ceva, mai ales când te ştii nevinovat. Eu sunt ferm convinsă că este nevinovată, pentru că la nivelul Simonei nu putea să fie depistată pozitiv cu atâta amatorism.

Dar, din păcate, sportivul se lasă în totalitate în mâinile colectivului său şi când ajunge în situaţia Simonei răspunde doar sportivul, ceea ce nu este corect”, a comentat Lipă, la câteva zile după ce Simona Halep a fost audiată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și