Închide meniul

Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară. Poloneza a făcut o demonstraţie de forţă în finală!

Reclamă

Publicat: 17 martie 2024, 22:00 / Actualizat: 17 martie 2024, 23:13

Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară. Poloneza a făcut o demonstraţie de forţă în finală!

Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară

Iga Swiatek / Profimedia

Iga Swiatek, numărul 1 mondial, a câştigat pentru a doua oară turneul BNP Paribas Open, de la Indian Wells.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică, Swiatek a învins-o în finală pe Maria Sakkari, scor 6-4, 6-0.

Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară

Cele două sportive au fost adversare şi în finala din 2022, când scorul a fost 6-4, 6-1 pentru poloneză.

Sakkari şi Swiatek au fost a treia pereche de jucătoare care se întâlnesc în mai multe finale la Indian Wells, după Martina Hingis şi Lindsay Davenport (1998, 2000) şi Kim Clijsters şi Lindsay Davenport (2003, 05), relatează news.ro.

Swiatek are acum opt titluri WTA 1000 în carieră şi 19 titluri Hologic WTA Tour în total. Ea a câştigat cel puţin două titluri în fiecare din ultimele patru sezoane.

Reclamă

Iga Swiatek a depăşit-o pe Serena Williams într-un clasament inedit

Iga Swiatek a depăşit-o pe Serena Williams într-un clasament inedit. Pentru Iga Swiatek, aceasta este a zecea finală din cadrul unui turneu WTA 1000 din 27 de participări. Asta înseamnă că poloneză are un procent de 37% în ceea ce priveşte calificarea în finală în turneele WTA 1000.

Jucătoarea din Polonia a depăşit-o pe Serena Williams, fosta mare jucătoare americană având un procentaj de 36,7%, potrivit OptaAce. Rămâne însă de văzut dacă Swiatek va reuşi să rămână cu un procentaj mai bun decât al câştigătoarei a 23 de titluri de Grand Slam.

Maria Sakkari s-a calificat în finală după victoria în faţa lui Coco Gauff, scor 6-4, 6-7(5), 6-2, după un meci maraton, de 2 ore şi 45 de minute. Sakkari revine astfel pentru a doua oară în finala de la Indian Wells. Ea a mai jucat în ultimul act în 2022, atunci când a pierdut tot în faţa lui Swiatek. Poloneza s-a impus atunci cu 6-4, 6-1. Este pentru a treia oară în istoria turneului de la Indian Wells când o finală se repetă. Marinta Hingis şi Lindsay Davenport s-au întâlnit în ultimul act în 1998 şi 2000, în timp ce Kim Clijsters şi Lindsay Davenport au disputat finala în 2003 şi 2005.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și