Închide meniul

Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 martie 2024, 9:07

Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams

Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams

Iga Swiatek, în timpul meciului cu Marta Kostyuk de la Indian Wells / Profimedia

Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA s-a impus fără emoţii în semifinala cu Marta Kostyuk, scor 6-2, 6-1, la capătul a 65 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poloneza continuă forma de excepţie arătată la Indian Wells şi caută al doilea titlu, după ce s-a mai impus acolo în 2022.

Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams

Iga Swiatek a depăşit-o pe Serena Williams într-un clasament inedit. Pentru Iga Swiatek, aceasta este a zecea finală din cadrul unui turneu WTA 1000 din 27 de participări. Asta înseamnă că poloneză are un procent de 37% în ceea ce priveşte calificarea în finală în turneele WTA 1000.

Jucătoarea din Polonia a depăşit-o pe Serena Williams, fosta mare jucătoare americană având un procentaj de 36,7%, potrivit OptaAce. Rămâne însă de văzut dacă Swiatek va reuşi să rămână cu un procentaj mai bun decât al câştigătoarei a 23 de titluri de Grand Slam.

Reclamă

Iga Swiatek o va întâlni în ultimul act pe Maria Sakkari. Jucătoarea din Grecia s-a calificat în finală după victoria în faţa lui Coco Gauff, scor 6-4, 6-7(5), 6-2, după un meci maraton, de 2 ore şi 45 de minute. Sakkari revine astfel pentru a doua oară în finala de la Indian Wells. Ea a mai jucat în ultimul act în 2022, atunci când a pierdut tot în faţa lui Swiatek. Poloneza s-a impus atunci cu 6-4, 6-1. Este pentru a treia oară în istoria turneului de la Indian Wells când o finală se repetă. Marinta Hingis şi Lindsay Davenport s-au întâlnit în ultimul act în 1998 şi 2000, în timp ce Kim Clijsters şi Lindsay Davenport au disputat finala în 2003 şi 2005.

Simona Halep, convocată de Horia Tecău în echipa de Billie Jean King Cup a României

Simona Halep a fost convocată de Horia Tecău în echipa de Billie Jean King Cup a României. „Simo” va îndeplini unul dintre criteriile esenţiale pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

România se va duela, în perioada 12-14 aprilie, cu Ucraina, în play-off-ul pentru turneul final din Billie Jean King Cup.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep s-a întâlnit cu Horia Tecău în urmă cu o zi, la un antrenament de la Miami. Căpitanul nejucător al echipei de Billie Jean King Cup a României se află în staff-ul Anei Bogdan, încă de luna trecută.

Din echipa Ucrainei fac parte Elina Svitolina, Lesia Tsurenko, Lyudmyla Kichenok şi Nadiia Kickenok, căpitan nejucător fiind Mikhail Filima.

Simona Halep se pregăteşte intens pentru revenirea pe teren, după ce a câştigat procesul de dopaj. Românca a primit un wild card şi va participa la turneul de la Miami, bifând astfel primul meci după o pauză de un an şi jumătate.

Pentru a participa la Jocurile Olimpice, Simona Halep avea nevoie de o prezenţă în echipa de Billie Jean King Cup. De asemenea, un alt criteriu pentru ca fostul lider WTA să meargă la Paris, este clasamentul. Românca va reveni în clasamentul WTA, după participarea la turneul de la Miami, simpla prezenţă pe tabloul principal oferindu-i zece puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și