Închide meniul

Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep. Simo s-a retras de la Oeiras Ladies Open

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 aprilie 2024, 9:14

Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep. Simo s-a retras de la Oeiras Ladies Open

Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep

Simona Halep, la Miami - Profimedia Images

Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep. „Nasty” susţine că, cel mai probabil, excesul de antrenamente a dus la momemntul în care să apară durerile. Halep a jucat un singur meci de la revenirea după suspendarea pentru dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După eşecul cu Paula Badosa, Simona ar fi urmat să evolueze la Oeiras Ladies Open, un turneu mai mic, de WTA 125. Românca primise un wild card pentru competiţia de săptămâna viitoare, dar a ales până la urmă să amâne primul ei meci oficial pe zgură, după ridicarea suspendării.

Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep

„Dacă e accidentată, ce vreți să facă, să meargă să joace accidentată? Se întâmplă și când ești pe circuit în fiecare zi să apară accidentări.

Cei din anturajul ei știu ce face, cât se antrenează, dacă o doare ceva. Poate că are durerile pentru că s-a antrenat foarte puternic și din cauza aia.

Dacă ea l-a luat, înseamnă că e bun și că a mai fost și cu alte jucătoare foarte bune. Eu o urmăresc doar pe Simona și unde joacă ea, nu-i prea cunosc pe antrenorii din circuit”, a spus Ilie Năstase, după retragerea Simonei, citat de gsp.ro.

Reclamă

Simona Halep resimte povara suspendării, chiar dacă a fost „eliberată”

Simona a recunoscut că va trebui să dea totul şi pe plan mental pentru a trece peste această perioadă, în care a trebuit să se apere în faţa unor adversare, precum Caroline Woznicki.

„Acum, totul este bine, sunt curată, nu am făcut nimic greşit. Am demonstrat că realitatea este că sunt nevinovată. Asta mă face să mă simt foarte bine, dar nu e uşor să trec prin ce am trecut eu. Nu pot uita pe loc tot ce s-a întâmplat doar pentru că am fost declarată nevinovată.

Există un bagaj care probabil că va rămâne cu mine mai mult şi nu pot uita de la o zi la alta ce s-a întâmplat. Trebuie să controlez asta mai bine, să-mi controlez emoţiile. Dar sper ca bucuria mă va ajuta”, a spus Halep, citată de SNTV.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a revenit recent în clasamentul WTA. Ea a jucat la Miami primul turneu de după decizia TAS. A câştigat primul set cu Paula Badosa, dar a pierdut meciul. Pentru participarea la Miami, Halep a primit 10 puncte WTA. Simona Halep are nevoie de wild card-uri pentru a juca în turnee după decizia TAS.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și