Închide meniul

Ilie Năstase, acuzaţii fără precedent în cazul Simonei Halep: „Dacă a luat ea, a luat sigur şi Serena Williams”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 6 februarie 2024, 16:56

Ilie Năstase, acuzaţii fără precedent în cazul Simonei Halep: „Dacă a luat ea, a luat sigur şi Serena Williams

Ilie Năstase, acuzaţii fără precedent în cazul Simonei Halep

Ilie Năstase, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Ilie Năstase a lansat acuzaţii fără precedent în cazul Simonei Halep. Primul lider mondial din istoria ATP consideră că Patrick Mouratoglou este principalul vinovat în cazul de dopaj al româncei şi crede că Simona Halep nu este singura jucătoare care a luat roxadustat, substanţa cu care a fost depistată pozitiv la US Open 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce Simona Halep se pregăteşte pentru procesul de la TAS, acolo unde îşi joacă ultima carte, după suspendarea de patru ani primită de la ITIA, Ilie Năstase este convins că şi alţi jucători antrenaţi de Patrick Mouratoglou au luat substanţe interzise de la echipa francezului, printre care şi Serena Williams.

Ilie Năstase, acuzaţii fără precedent în cazul Simonei Halep

Serena Williams a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou în 2012, iar francezul i-a fost antrenor timp de 10 ani. În această perioadă, Serena Williams a cucerit 10 turnee de Grand Slam, medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 şi trei titluri la Turneul Campioanelor.

„Eu cred că i-au băgat (n.r. staff-ul lui Mouratoglou) şi pe Serena Williams şi pe alţii. Dacă i-a dat Simonei, sigur le-a dat şi celorlalţi jucători cu care a lucrat. Eu aşa cred, nu cred că e Simona Halep prima care primeşte asta de la Mouratoglou”, a declarat Ilie Năstase, potrivit orangesport.ro.

Decizia surprinzătoare luată de Simona Halep înaintea apelului de la TAS

Decizia surprinzătoare luată de Simona Halep înaintea apelului de la TAS ţine de judecătorii pe care îi va avea în faţă în tentativa ei de a scăpa cu o suspendare mai mică, după cei 4 ani primiţi de la ITIA.

Reclamă

Avocatul Bogdan Stoica şi fratele ei sunt cele două persoane care au însoţit-o pe Simona Halep la Lausanne. Apelul programat în perioada 7-9 februarie va aduce în faţă Simonei trei judecători.

Pe lângă judecătorul ales de acuzaţie şi pe cel angajat de TAS, al treilea, cel care putea fi român, a fost ales de tabăra sportivei noastre. Conform Euronews România, Cristian Jura și Daniel Vișoiu erau variantele de români pe care le putea alege Simo.

Dar strategia fostului număr unu mondial a fost să opteze pentru un american, Jeffrey G. Benz. Probabil că această manevră a venit din partea unuia dintre avocaţii Simonei, Howard Jacobs, care este de asemenea american.

Reclamă 4 / 0/3

Jeffrey G. Benz se află din 2000 la Curtea de Arbitraj Sportiv, unde a fost mai întâi arbitru, el ajungând mediator 13 ani mai târziu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și