Închide meniul
EXCLUSIV

Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 martie 2024, 17:29

Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: Asta a ajutat-o”

Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS

Ilie Nastase / Hepta

Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Fostul mare tenismen are încredere în „Simo”, care a primit o veste excelentă după perioada în care a fost suspendată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii Tribunalului de Arbitraj Sportiv au nunțat faptul că Simona Halep va putea reveni pe teren, după ce pedeapsa pe care a primit-o inițial, din partea ITIA, de 4 ani a fost scăzută.

Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS

Potrivit anunțului făcut de Antena 3 CNN, Simona Halep a primit o suspendare de 9 luni. După această veste, Ilie Năstase a declarat că jucătoarea din Constanța poate să își relanseze cariera.

„Poate să revină. Toată pregătirea asta a ajutat-o. A așteptat deja un an. Pedeapsa de 9 luni nu e mare.”, a spus Ilie Năstase, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Simona Halep nu a mai jucat niciun meci din anul 2022, de la US Open. La momentul respectiv, sportiva noastră a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, medicament folosit adesea de persoanele cu anemie.

Reclamă

Ce spunea Simona Halep, după procesul de la TAS

Simona Halep a avut prima reacţie după procesul de la TAS. În perioada 7-9 februarie, sportiva noastră a fost audiată la Lausenne, în cazul în care a fost suspendată de ITIA patru ani.

Halep le-a mulţumit tuturor celor care au fost alături de ea în cea mai grea perioadă a vieţii şi speră că va scăpa de calvarul suspendării.

„Coşmarul prin care am trecut în ultimul an şi jumătate s-a terminat. Am avut şansa să mă apăr la TAS, să le arăt tuturor că nu m-am dopat. Asta am spus din prima zi în care am fost acuzat de dopaj.

Reclamă 4 / 0/3

Acum aştept decizia cu capul sus şi vreau să le mulţumesc tuturor fanilor, jucătorilor, legendelor sportului, sponsorilor şi tuturor care au fost alături de mine. Am primit mesaje în această perioadă teribilă. Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru necondiţionat.

Acest sprijin a însemnat întreaga lume pentru mine şi mi-a dat puterea să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul. Voi reveni cu detalii despre cazul meu, imediat când voi avea informaţii. Vă urez tuturor numai bine. Adevărul iese mereu la suprafaţă”, a scris Simona pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și