Închide meniul

Imaginea inedită postată de Simona Halep, după ce s-a vindecat de Covid-19. "Mulţumesc pentru tot suportul!"

Mihai Ispas Publicat: 9 noiembrie 2020, 12:25

Reclamă
Imaginea inedită postată de Simona Halep, după ce s-a vindecat de Covid-19. "Mulţumesc pentru tot suportul!"

Profimediaimages

Simona Halep s-a vindecat de Covid-19

"Mulţumesc echipei de la Matei Balş pentru întreg suportul depus în această perioadă", a scris Simona Halep, pe contul de instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Multumesc echipei de la Matei Bals pentru intreg suportul depus in aceasta perioada !
A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Darren Cahill: "Putem să începem pregătirea?!"

Halep s-a izolat acasă şi a spus că a resimţit doar simptome uşoare ale bolii. Ea a scăpat mai repede decât se aştepta din perioada de izolare, după doar zece zile. "100% recuperată", a anunţat campioana de la Wimbledon şi Roland Garros, astăzi, pe twitter.

"Deci putem să începem pregătirea pentru sezonul viitor?!", a fost mesajul primit imediat de la antrenorul Darren Cahill. "Pentru prima dată în viaţa mea, sunt foarte fericit să o încep", i-a răspuns Halep.

Halep ar trebui să se prezinte în Australia la jumătate lunii decembrie

Turneul de la Australian Open ar trebui să aibă loc între 18 și 31 ianuarie 2021, iar organizatorii au luat măsuri extreme pentru ca primul Grand Slam al anului să se poată desfășura în condții de maximă siguranță din cauza pandemiei.

Reclamă

Astfel, pentru a putea participa la Australian Open, Grand Slam-ul din țara de origine a lui Darren Cahill, antrenorul său, Simona Halep va trebui să stea timp de 14 zile într-o bulă anti-COVID.

Toți sportivii care vor participa la Australia Open vor fi obligați să respecte această regulă, iar organizatorii au anunțat că toți jucătorii de tenis din top 100, atât la masculin cât și la feminin, și-au anunțat deja participarea.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și