Închide meniul

Ion Țiriac a „luat foc” atunci când a auzit decizia Simonei Halep: „E în SUA, nu la Ciofliceni!” De ce s-a enervat miliardarul

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 14 martie 2024, 8:33

Ion Țiriac a luat foc” atunci când a auzit decizia Simonei Halep: E în SUA, nu la Ciofliceni!” De ce s-a enervat miliardarul

Ion Țiriac a „luat foc” atunci când a auzit decizia Simonei Halep

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment - Hepta

Ion Țiriac a „luat foc” atunci când a auzit decizia Simonei Halep. Miliardarul român a vorbit despre procesul pe care jucătoarea noastră l-a intentat celor de la Quantum Nutrition.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compania menționată anterior a realizat suplimentul contaminat care i-a adus lui Halep suspendarea, de care a scăpat în urmă cu puțin timp. Jucătoarea noastră le cere canadienilor despăgubiri în valoare de peste 10 milioane de euro.

Ion Țiriac a „luat foc” atunci când a auzit decizia Simonei Halep

Totuși, Ion Țiriac s-a arătat deranjat de decizia Simonei! Acesta este de părere că suma cerută de jucătoarea noastră este mult prea mică, având în vedere că procesul are loc în Statele Unite ale Americii.

Totodată, miliardarul a vorbit și despre un caz în care Eugenie Bouchard a dat în judecată Federația Americană și ar fi primit daune de 10 milioane de euro, după ce a căzut pe podeaua udă, din vestiarele de la US Open.

„Să vedem ce se întâmplă în viitor cu procesul intentat companiei producătoare. Ce va face Halep și cine o va sfătui din punct de vedere legal… La fel, ce se întâmplă cu echipa ei, cu fabricantul produsului (n.r. de la care Simona a cerut 10 milioane de dolari).

Reclamă

L-a dat în judecată pe fabricant în Statele Unite, nu în România sau la Cioflingeni sau în Congo. Trebuia să-l dea pentru 100-200 de milioane, nu pentru zece milioane. Mizilic așa, zece milioane?! Trebuia să le ceară mai mulți bani, vai de mine și de mine!

Zece milioane a luat fătuca aia canadiancă, care a căzut în vestiar la US Open. Nu mai joacă acuma, face modă. A căzut acolo, s-a lovit puțin, iar Federația Americană i-a dat zece milioane ca să nu-i dea în judecată!”, a spus Ion Țiriac, la gsp.ro.

Un antrenor din tenis cere reformarea ITIA după cazul Simonei Halep: „Hărțuiește sportivii ca să accepte pedepsele”

Un antrenor din tenis cere reformarea ITIA după cazul Simonei Halep. Marcel du Coudray este antrenorul lui Kamil Majchrzak, tenismen suspendat şi el de către ITIA pentru 13 luni.

Reclamă 4 / 0/3

Marcel du Coudray a vorbit şi despre cazul Simonei Halep. El a spus că în cazul româncei ITIA a greşit foarte mult.

„Protejezi oare sportul când pedepsești pe cineva care e victima contaminării? Kamil a fost suspendat 13 luni, nu cred că vorbim de integritate aici, e nevoie de o reformă. La Simona Halep, ITIA a greșit atât de mult! Ea s-a dus la TAS și a primit o suspendare de doar 9 luni, fiind vorba de un supliment contaminat. Nu arată deloc bine lucrurile pentru ITIA”, a declarat Marcel du Coudray, pentru ubitennis.net.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și