Închide meniul

Gică Hagi, reacţie superbă după ce Simona Halep a câştigat procesul de dopaj: „Să ne bucurăm din nou de victoriile tale!”

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2024, 23:57

Reclamă
Gică Hagi, reacţie superbă după ce Simona Halep a câştigat procesul de dopaj: „Să ne bucurăm din nou de victoriile tale!

Gică Hagi, reacţie superbă după ce Simona Halep a câştigat procesul de dopaj

Gică Hagi şi Simona Halep/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / Hepta

Gică Hagi a oferit o reacţie superbă, după ce Simona Halep a câştigat procesul de dopaj. Prin intermediul unui comunicat postat de Farul, „Regele” a felicitat-o pe „Simo” şi a transmis că abia aşteaptă să o revadă pe aceasta înapoi pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit un verdict favorabil din partea TAS. Suspendarea i-a fost redusă de la patru ani, la nouă luni, şi va putea reveni pe teren în următoarea perioadă.

Gică Hagi, reacţie superbă după ce Simona Halep a câştigat procesul de dopaj

Gică Hagi şi Farul au reacţionat la câteva ore după ce Simona Halep şi-a aflat verdictul din partea TAS. „Regele” i-a urat succes româncei şi a transmis că o aşteaptă cât mai curând pe terenul de tenis. Managerul campioanei este apropiat de familia lui Halep, tatăl Simonei, Stere, fiind susprins de mai multe ori la meciurile celor de la Farul.

„Felicitări, Simona!

Clubul Farul Constanța și managerul tehnic Gheorghe Hagi îi transmit campioanei noastre, Simona Halep, felicitări pentru importantul și dificilul „meci” câștigat la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv).

Reclamă

Te așteptăm cât mai curând pe teren, să ne bucurăm din nou de victoriile tale!

Mult succes în continuare, Simo!”, se arată în comunicatul transmis de Farul, semnat de Gică Hagi, pe pagina oficială de Facebook.

Simona Halep se pregăteşte să revină în circuit, în următoarea perioadă. Aceasta se află la Dubai, unde în ultima vreme s-a antrenat intens. Ultimul meci bifat de „Simo” a fost la US Open 2022, atunci când pierdea în primul tur.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep mai are de aşteptat, până la primul meci

Simona Halep mai are aşteptat, până la primul meci oficial, deşi a scăpat de suspendare. WTA România a făcut anunţul şi a dezvăluit că românca nu va putea participa la turneul de la Miami, programat în perioada 19-31 martie.

Conform WTA România, Simona Halep nu va putea participa la turneul de 1000 de puncte WTA de la Miami, primul turneu la care ar fi fost eligibilă. Românca ar fi putut primi un wildcard, însă organizatorii le-au acordat deja.

Sursa menţionată mai sus notează faptul că Simona Halep ar putea juca în barajul de calificare pentru Billie Jen King Cup. Aceasta ar putea face parte din echipa României pentru duelul din deplasare cu Ucraina, duel care se va desfăşura în perioada 12-13 aprilie.

Acest fapt ar aduce şi un avantaj pentru Simona Halep. Dacă va alege să facă parte din echipa României, la duelul din Billie Jean King Cup, acest fapt ar face-o eligibilă pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din vară.

Dacă România ar învinge Ucraina s-ar califica în premieră în Billie Jean King Cup Finals, acolo unde ajung doar 12 echipe. Opt dintre ele vor prinde un bilet în urma meciurilor din calificări, iar alte patru, Canada, Franţa, Spania şi Cehia, sunt deja calificate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și