Închide meniul

Jacqueline Cristian, victorie mare la Praga! S-a calificat în optimi după ce a învins-o pe favorita numărul 1 a turneului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 31 iulie 2023, 22:16

Jacqueline Cristian, victorie mare la Praga! S-a calificat în optimi după ce a învins-o pe favorita numărul 1 a turneului

Jacqueline Cristian, victorie mare la Praga!

Jacqueline Cristian , într-un meci / Profimedia Images

Jacqueline Cristian, victorie mare la Praga! Jucătoarea română s-a calificat luni în optimile turneului WTA 250, Livesport Prague Open, după ce a eliminat-o pe prima favorită a turneului, cehoaica Marie Bouzkova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jaqueline Cristian (25 de ani, locul 122 WTA) s-a impus în trei seturi în meciul din 16-imile turneului de la Praga, învingând-o pe mult mai bine cotata jucătoare din Cehia, Marie Bouzkova (25 de ani, locul 37 WTA), favorita numărul 1 a turneului.

Jacqueline Cristian, victorie mare la Praga!

Jaqueline s-a impus cu 6-4, 4-6, 6-4, după două ore şi 47 de minute de joc, iar în optimi o va înfrunta pe învingătoarea din meciul disputat între cehoaica Barbora Palicova şi Emiliana Arango, din Columbia, relatează news.ro.

În luna mai, Jaqueline Cristian a pierdut finala turneului de dublu de la La Bisbal.

Perechea Jaqueline Cristian/Renata Zarazua (România/Mexic), cap de serie numărul 4, a pierdut atunci finala probei de dublu din cadrul turneului ITF de la La Bisbal (Spania), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari.

Reclamă

Simona Halep se pregătește de revenirea în lumea tenisului

Simona Halep se pregătește de revenirea în lumea tenisului. Sportiva încearcă să se mențină în formă, chiar dacă momentan așteaptă verdicul în procesul de dopaj.

Simona Halep a fost audiată în procesul de dopaj la finalul lunii iunie, iar în prezent îşi aşteaptă decizia finală. Fostul lider WTA riscă o suspendare de doi ani, după ce a fost depistată cu Roxadustat, la testele efectuate la US Open 2022.

Sportiva din Constanța continuă antrenamentele, chiar dacă este suspendată și, în momentul de față, așteaptă decizia tribunalului Sport Resolutions de la Londra. Recent, pe rețelele de socializare, a apărut un videoclip în care „Simo” se antrenează, pentru a reveni în circuitul WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, se pare că o verdictul în cazul acesteia se lasă așteptat. Inițial, acesta trebuia oferit pe data de 13 iulie, însă, din cauza faptului că procesul româncei este unul complex, sentința a fost întârziată.

Simona Halep a pledat nevinovată în fața judecătorilor de la Londra și speră să revină cât mai repede în circuit. Totuși, dacă decizia nu va fi una favorabilă, românca va fi ștearsă din clasamentul WTA în luna septembrie, pentru că își va pierde toate punctele rămase.

Directorul ANAD a anunţat când ar urma să primească Simona Halep verdictul în procesul de dopaj

„Simo” a fost în cele din urmă audiată la Londra. Verdictul va fi luat de judecătorii tribunalului Sport Resolutions cel mai devreme pe 13 iulie.

„Tribunalul Sport Resolutions trebuie să emită decizia în 14 zile de la data audierii Simonei, dar există și posibilitatea extinderii acestui termen în condiții excepționale! De ce? Pentru că, un caz care este complex, care are foarte multe probe, în care au fost audiați foarte mulți martori.

Probele aduse de experții ambelor părți, Simona și Agenția de Integritate a Tenisului, impun o documentare profundă și o analiză a documentelor pe care le-au depus părțile, ITIA și Simona Halep.

Nu se fac alte sau noi analize în laboratoare, pur și simplu se examinează și studiază documentele, se verifică toate probele pe care le-au adus în aparare și, inclusiv, declarațiile pe care le-au dat martorii, foarte mulți de ambele părți, pe parcursul celor două zile de audieri, 28 și 29 iunie.

Nu este reprezentativ numărul martorilor, cât reprezentative sunt informațiile pe care le-au adus experții în calitate de martori la acest proces. Există posibilitatea extinderii acestui termen. Nu din alte motive ci doar pentru a lua o decizie corectă și motivată”, a declarat Gabriela Andreiașu, director al Agenției Naționale Anti-Doping, pentru prosport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și