Închide meniul

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set!

Bogdan Stănescu Publicat: 26 aprilie 2024, 19:36

Reclamă
Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set!

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid!

Jaqueline Cristian, la Madrid / Profimedia Images

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! După ce a pierdut primul set, cu 6-2, românca le-a câştigat pe următoarele două, cu 6-0 şi 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jaqueline Cristian este într-o formă de senzaţie. După ce a reuşit, alături de Ana Bogdan, să califice România la turneul final Billie Jean King Cup, de la Sevilla, Jaqueline Cristian a ajuns acum în turul 3 la Madrid.

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid!

Jaqueline Cristian a învins-o pe jucătoarea cehă Barbora Krejcikova. Aceasta era considerată favorită în acest meci. Krejcikova era, de altfel, favorita numărul 22 la turneul de la Madrid.

În turul 3 la Madrid s-a calificat şi Sorana Cîrstea, care va avea un duel infernal mâine cu liderul mondial Iga Swiatek.

Sorana Cîrstea a învins-o, ieri, cu scorul 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 pe filipineza Alexandra Eala. Turneul WTA 1.000 de la Madrid este dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro.

Reclamă

Sorana Cîrstea va juca sâmbătă, de la ora 12:00, cu liderul mondial, în turul 3 la Madrid. Partida va fi LIVE SCORE pe AS.ro.

Jaqueline Cristian a avut o revenire de senzaţie la Madrid şi în primul tur!

Jaqueline Cristian a reuşit o revenire de senzaţie la Madrid şi în primul tur. Românca a obţinut calificarea în turul 2 al turneului din capitala Spaniei după victoria cu Magdalena Frech, scor 7-5, 6-2.

Victoria româncei a fost cu atât mai impresionantă în condiţiile în care a reuşit să revină de la 1-5 în primul set şi să salveze patru mingi de set. Ea şi-a adjudecat primul set cu 7-5, după şase ghemuri consecutive. În actul secund, Jaqueline Cristian s-a impus clar, cu 6-2.

Reclamă 4 / 0/3

Jaqueline Cristian o mai învinsese pe Frech şi la prima lor confruntare, în 2017, în semifinale la Braunschweig, cu 1-6, 7-5, 6-4.

În calificări, Jaqueline Cristian a trecut de McCartney Kessler și Daria Saviile.

Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open!

Irina Begu a fost eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Jucătoarea română de tenis a fost învinsă de americanca Madison Keys, cu 7-6 (7/3), 7-6 (8/6), joi, în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro.

Begu (33 ani, 128 WTA) s-a înclinat după două ore şi 11 minute de joc, în faţa unui cap de serie (18).

În primul set, Begu a revenit de la 2-4 şi a ratat o minge de set la 5-4, ulterior ajungând tiebreak, unde americanca s-a impus cu 7-3. În actul secund, Keys (29 ani, 20 WTA) a avut 5-3, dar Begu a restabilit egalitatea, 5-5, după ce a salvat trei mingi de meci. Keys a avut din nou nervii mai tari în tiebreak, câştigând cu 8-6, notează agerpres.ro.

Keys s-a impus şi la singura lor confruntare anterioară, cu 6-3, 6-1, în 2016, în optimi la Miami.

Irina Begu rămâne cu un cec de 30.255 de euro şi 35 de puncte WTA pentru evoluţia sa.

Reclamă

 

 

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și