Închide meniul

Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil

Alex Masgras Publicat: 24 aprilie 2024, 22:01

Reclamă
Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil

Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după o întoarcere incredibilă de scor

Jaqueline Cristian, în timpul meciului cu Magdalena Frech, din primul tur de la Madrid / Profimedia

Jaqueline Cristian a reuşit o revenire de senzaţie la Madrid. Românca a obţinut calificarea în turul 2 al turneului din capitala Spaniei, după victoria uc Magdalena Frech, scor 7-5, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria româncei este cu atât mai impresionantă în condiţiile în care a reuşit să revină de la 1-5 în primul set şi să salveze patru mingi de set.

Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro, miercuri, după ce a învins-o pe poloneza Magdalena Frech, cu 7-5, 6-2.

Jaqueline Cristian (25 ani, 73 WTA), venită din calificări, a obţinut a treia sa victorie consecutivă la Madrid, după o oră şi 40 de minute, potrivit agerpres.ro.

Românca a fost condusă în primul set de Frech (26 ani, 51 WTA) cu 5-1 în primul set, dar a avut o revenire senzaţională, a salvat patru mingi de set şi a câştigat cu 7-5, după şase ghemuri consecutive. În actul secund, Jaqueline Cristian s-a impus clar, cu 6-2.

Reclamă

Jaqueline Cristian o mai învinsese pe Frech şi la prima lor confruntare, în 2017, în semifinale la Braunschweig, cu 1-6, 7-5, 6-4.

Românca şi-a asigurat un cec de 30.255 de euro şi 65 de puncte WTA, urmând să joace în turul secund cu cehoaica Barbora Krejcikova (28 ani, 27 WTA). Singurul lor meci direct a fost câştigat de campioana din 2021 de la Roland Garros, cu 6-1, 7-5, în ianuarie 2022, în optimi la Sydney.

România are acum trei jucătoare în turul secund la Madrid, pe Sorana Cîrstea, care o ca întâlni pe filipineza Alexandra Eala, pe Irina Begu, care o va avea ca adversară pe americanca Madison Keys, şi pe Jaqueline Cristian.

Reclamă 4 / 0/3

Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării

Rafael Nadal a venit cu veşti proaste înaintea debutului de la Madrid. Marele jucător spaniol va debuta joi la turneul din capitala Spaniei, dar nu se simte deloc bine. Nadal a recunoscut că forma sa nu este cea mai bună înaintea turneului ATP Masters 1000 de la Caja Magica şi că, dacă Roland Garros ar fi început mâine, el nu ar fi participat.

Rafael Nadal a jucat doar cinci meciuri oficiale în 2024, trei la Brisbane şi două săptămâna trecută, la Barcelona. El a mai jucat în luna martie un demonstrativ cu Carlos Alcaraz, la Las Vegas.

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, fost lider ATP, spune că va juca la Roland-Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului, doar dacă se va simţi suficient pregătit, scrie AFP, potrivit agerpres.ro.

La aproape 38 de ani, Nadal, deţinător a 22 de titluri de Mare Şlem, face eforturi pentru a reveni la forma sa maximă.

„Dacă ar fi mâine Roland-Garros, nu aş juca. Dacă nu voi fi la Roland-Garros, asta nu înseamnă că totul s-a terminat. Vor mai fi Jocurile Olimpice (tot pe zgură) în această vară, sunt diferite formate în care poţi să joci”, a spus Nadal, în prezent pe locul 512 ATP.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și