Închide meniul

„L-aș suna de urgență! Ar fi extraordinar!” Emma Răducanu este sfătuită să îl pună antrenor pe Darren Cahill: „Ar trebui să fie în fruntea listei”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2021, 19:05

„L-aș suna de urgență! Ar fi extraordinar! Emma Răducanu este sfătuită să îl pună antrenor pe Darren Cahill: „Ar trebui să fie în fruntea listei

Emma Răducanu, sfătuită să îl aducă antrenor pe Darren Cahill

Profimedia

Emma Răducanu este în căutarea unui antrenor de top, după ce sportiva cu tată român a decis să se despartă de Andrew Richardson, care a ajutat-o să câștige US Open. Greg Rusedski, unul dintre cei mai buni jucători britanici, o sfătuiește să îl angajeze pe Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Se vorbește mult despre Darren Cahill, așa că dacă l-ar putea aduce în echipa ei, cu contract pe termen lung, ar fi extraordinar! Eu, unul, l-aș suna de urgență să-l întreb dacă e dispus să facă asta!

Trebuie să găsească antrenorul potrivit pentru ea. Dar și Darren trebuie să-și dorească să facă treabă! Are munca lui de televiziune pe care îi place să o facă în acest moment. Are familia sa și trăiește în Australia în aceste zile, așa că trebuie să găseească o modalitate prin care să-l convingă. Cunoscându-l pe Darren, și-ar dori un angajament pe termen lung! Are experiență, are CV și a reușit totul în tenis, așa că ar trebui să se afle în fruntea listei„, a spus Greg Rusedski pentru Sky Sports.

Citește și:

„Dumnezeule, de unde le aveți?” Emma Răducanu, moment emoționant la Transylvania Open!

Emma Răducanu a participat la Transylvania Open și a avut parte de un moment emoționant în țara natală a tatălui său. Sportiva cu origini românești a primit un album cu câteva fotografii din coplăria ei în România.

Organizatorii de la Transylvania Open au surprins-o de tot pe Emma Răducanu. I-au dăruit un album foto cu ea de pe vremea când avea 7 ani. Atunci, Emma a disputat primul ei turneu în România.

Reclamă

Campioana de la US Open a fost fără reacție când a văzut fotografiile. „Dumnezeule, de unde le aveți?”, au fost prima ei replică. Emma a avut o reacție genială și față de tatăl său, Ion Răducanu. „Tu vezi asta?

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și