Închide meniul

Simona Halep – Cori Gauff 6-4, 6-4. „Simo” este în sferturile de finală de la Madrid Open 2022. Victorie de senzaţie a româncei!

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2022, 18:30

Simona Halep – Cori Gauff 6-4, 6-4. „Simo este în sferturile de finală de la Madrid Open 2022. Victorie de senzaţie a româncei!

Simona Halep rămâne în afara TOP 20 WTA

Simona Halep se află pe locul 21 WTA / Profimediaimages

Simona Halep – Cori Gauff 6-4, 6-4. Campioana noastră s-a calificat în sferturile de finală de la Madrid Open. O va întâlni acolo pe Ons Jabeur, ocupanta locului 10 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Simo” a avut emoţii numai în startul actului secund, când americanca de 18 ani a condus cu 3-0 şi 4-1. A avut o revenire de senzaţie şi nu i-a mai dat nicio şansă adversarei.

Simona Halep – Cori Gauff 6-4, 6-4

Update: Simona Halep – Cori Gauff 6-4, 6-4. Victorie! Simona Halep este din nou în sferturile de finală de la Madrid Open.

Update: Simona Halep – Cori Gauff 6-4, 5-4. Break Simona! Românca serveşte pentru câştigarea meciului!

Update: Simona Halep – Cori Gauff 6-4, 4-4. Dubla campioană de la Madrid a restabilit egalitatea. Game la zero pentru „Simo”. Adversara ei a căzut psihic!

Reclamă

Update: Simona Halep – Cori Gauff 6-4, 3-4. Revenire spectaculoasă a Simonei. Cori a avut 40-0, dar Halep a avut un răspuns de mare campioană. A reuşit să facă break-ul după lovituri fabuloase. De bucurie, Mouratoglou a fost surprins în timp ce se bucura ridicând pumnul în aer!

Update: Simona Halep – Cori Gauff 6-4, 2-4. „Simo” şi-a făcut serviciul şi continuă să spere.

Update: Simona Halep – Cori Gauff 6-4, 1-4. Halep a avut două mingi de break, dar le-a ratat pe amândouă. După ce a făcut o eroare neforţată, a izbucnit nervos şi şi-a dat o palmă pe frunte!

Reclamă 4 / 0/3

Update: Simona Halep – Cori Gauff 6-4, 1-3. Răspunsul Simonei a venit. A câştigat la 0 cel de-al patrulea game din actul secund!

Update: Simona Halep – Cori Gauff 6-4, 0-3. Probleme pentru „Simo”. Gauff şi-a făcut serviciul şi are un avans important în acest set.

Update: Simona Halep – Cori Gauff 6-4, 0-2. Break pentru ocupanta locului 16 WTA. Cori a trimis mai multe mingi chiar pe linie şi s-a distanţat. S-a bucurat zgomotos la finalul game-ului!

Update: Simona Halep – Cori Gauff 6-4, 0-1. Gauff şi-a trecut în cont primul game al setului secund.

Update: Simona Halep – Cori Gauff 6-4. Set Simona Halep! Românca a făcut un pas important în lupta pentru calificarea în sferturile de finală.

Update: Simona Halep – Cori Gauff 5-4. Break Simona! Tânăra jucătoare a resimţit presiunea şi a fost taxată de fostul lider WTA. Halep serveşte imediat pentru câştigarea primului set.

Reclamă

Update: Simona Halep – Cori Gauff 4-4. Românca se impune fără probleme pe propriul serviciu!

Update: Simona Halep – Cori Gauff 3-4. Simona Halep a reuşit punctul mecului şi a fost aplaudată din lojă de Patrick Mouratoglou. Din păcate, Cori a reuşit în cele din urmă să rupă ritmul cu o scurtă şi a trecut în avantaj.

Update: Simona Halep – Cori Gauff 3-3. Echilibru perfect. Simona a reuşit totuşi să câştige la 0 acest game!

Update: Simona Halep – Cori Gauff 2-3. Puştoaica de 18 ani rezistă. „Simo” încă nu găseşte soluţii pentru a câştiga pe serviciul adversarei.

Update: Simona Halep – Cori Gauff 2-2. Serviciul o ajută pe Simona. Schimburi încinse şi egalitate după primele patru game-uri.

Update: Simona Halep – Cori Gauff 1-2. Gauff a trecut din nou la conducere. Nicio minge de break în startul meciului din optimi.

Update: Simona Halep – Cori Gauff 1-1. Campioana nostră a reuşit să îşi facă serviciul. Duel de mare luptă în capitala Spaniei!

Update: Simona Halep – Cori Gauff 0-1. Americanca şi-a trecut în cont primul game al meciului

Update: Meciul urmează să înceapă în câteva momente!

„În momentele importante, mingea a căzut de partea ei, iar la final trebuie doar să o aplaudăm. De aceea este o campioană în acest sport. Nu este cel mai bun moment acum. Mă simt destul de rău. Nu ştiu ce să zic. Este greu să pierzi acasă”, a spus Badosa, la conferinţa de presă.

Aceasta va fi cea de-a treia întâlnire directă dintre cele două jucătoare. Primele două au fost câștigate, fără set pierdut de campioana noastră, la Wimbledon 2019, 6-3, 6-3, și la Indian Wells 2022, 6-3, 6-4.

Simona Halep este favorită certă în meciul cu Cori Gauff. Bookmakerii îi dau șanse uriașe sportivei noastre de a ajunge în sferturile de la Madrid pentru a șasea oară în carieră.

Simona Halep, favorită principală la Madrid

Pe de altă parte, Simona Halep a ajuns la o cotă de 3 la câștigarea trofeului, unul pe care l-a mai adjudecat în 2016 și 2017. Cori Gauff are șanse mult mai mici, având o cotă de 20 pentru un succes în capitala Spaniei. Coco se află la doar a doua participare la această competiție, anul trecut fiind eliminată încă din primul tur.

”Mă simt bine pe teren, tot mai încrezătoare cu fiecare zi care trece. Bineînțeles, nu va fi ușor, pentru că jocul meu s-a schimbat. Sunt fericită și muncesc din greu pentru a vedea cât de bună pot fi în ziua următoare.

Gauff este o adversară de temut, mereu îmi este greu să joc împotriva ei. Este atât de tânără, dar în același timp are atât de multă putere. Nu este niciodată ușor să joci împotriva ei, dar sunt pregătită. În mare măsură, știu la ce să mă aștept. Este un nou meci, o nouă provocare pentru mine”, a spus Simona înaintea duelului cu jucătoarea de 18 ani.

Patrick Mouratoglou, mesaj emoţionant pentru Simona Halep

Patrick Mouratoglou a avut o primă reacţie, pe reţelele sociale, după victoria uriaşă obţinută de Simona Halep în turul 2 la Madrid Open 2022.

Noul antrenor al Simonei Halep a postat o imagine emoţionantă pe contul său de Facebook, în care apare îmbrăţişând-o pe campioana nostră. A avut şi un mesaj pe măsură pentru ocupanta locului 21 WTA, care poate câştiga pentru a treia oară turneul din capitala Spaniei.

„Asta a însemnat mult! Continuăm în optimi la Madrid, Simona Halep„, a transmis legendarul antrenor. Postarea a adunat mai bine de 1.500 de aprecieri în prima jumătate de oră.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și