Închide meniul

Mama Soranei Cîrstea a sărit în apărarea fiicei sale: „Nu este o parvenită incultă”. Reacţie dură la adresa criticilor

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2023, 15:56

Mama Soranei Cîrstea a sărit în apărarea fiicei sale: Nu este o parvenită incultă”. Reacţie dură la adresa criticilor

Mama Soranei Cîrstea a sărit în apărarea fiicei sale

Sorana Cîrstea a fost eliminată de la Wimbledon / Profimediaimages

Mama Soranei Cîrstea a sărit în apărarea fiicei sale şi a oferit un răspuns după valul de critici la adresa sportivei. Sportiva a fost jignită într-un mod incredibil de către internauți, din cauza unei postări pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a transmis, recent, un mesaj care i-a adus critici ce au întrecut cu mult limita bunului-simţ. „Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”, a fost mesajul Soranei Cîrstea.

Mama Soranei Cîrstea a sărit în apărarea fiicei sale

Mama Soranei Cîrstea a reacționat dur, după ce a văzut ce mesaje i-au fost transmise fiicei ei. Aceasta a ținut să îi transmită Soranei că familia o să îi fie mereu alături, indiferent de ce situații vor apărea în viitor.

„Am așteptat să termine Sorana turneul să spun și eu câteva cuvinte ca mamă, femeie și cititor de presă. Mă cutremur la ce citesc. Sorana este copilul meu, este o sportivă de top și un om de calitate, școlit (cu rezultate meritorii), nu este o parvenită incultă care nu știu unde este școlită și care a făcut carieră ‘bifând’. Are dreptul să-și spună și să-și susțină opinia!

De ce sunteți deranjați? Că nu a atacat pe nimeni, a dat dovadă de maturitate spunând ce gândește și ce-i place. Îi place frumosul, calitatea, excelența și familia! Emană bunătate, frumusețe și muncă exemplară! Știți voi ce înseamnă asta? Nu! Și nici nu o să aflați! Pentru că ura voastră a depășit normalul și pentru că spuneți, scrieți și reacționați la comandă și la plată! Atât!

Reclamă

Copil frumos, mergi pe drumul tău, fii fericită și împlinită, familia o să-ți fie alături totdeauna! Noi toți te iubim și te susținem! Pentru noi nu ești o ‘coțofană’, ești un simbol, o inspirație, o mândrie!”, a spus Liliana Cîrstea, pentru cancan.ro.

Sorana Cîrstea, eliminată în turul 3 la Wimbledon. România a rămas fără reprezentante în turneul de simplu

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul 3 al turneului de Grand Slam. Românca în vârstă de 33 de ani a pierdut confruntarea cu Beatriz Haddad Maia şi a ratat calificarea în optimile de finală.

„Sori” nu a avut nicio şansă în faţa sportivei din Brazilia. A fost depăşită la toate capitolele şi a cedat în minimum de seturi. România a rămas astfel fără reprezentante în turneul de simplu.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana Cîrstea câştigase trei dintre precedentele patru meciuri directe cu Beatriz Haddad Maia. Din păcate, de această dată nu a avut replică la jocul adversarei. Sorana a fost condusă cu 3-0 în primul set, după ce şi-a pierdut de două ori serviciul. A cedat setul cu 2-6, după 53 de minute.

Haddad Maia a dominat copios şi în actul secund şi s-a distanţat rapid la 4-0. S-a impus în cele din urmă cu 6-2 şi a obţinut calificarea în optimi. În turul următor se va duela cu câştigătoarea meciului Katie Boulter – Elena Rybakina.

Cîrstea s-a oprit pentru a 5-a oară în turul 3 de la Wimbledon. Va primi 130 de puncte WTA şi 131.000 de lire sterline (n.r. 153.000 de euro).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și